≫ 

Konačno je rasvetljeno zašto je Habib preskočio ogradu i napao Mekgregorov tim: Sve je počelo zbog ovog čoveka! (VIDEO)

U centru sukoba bio je Dilon Danis, Konorov trener za džiju džicu

  • 1

Neverovatna pobeda Habiba Nurmagomedova na UFC 229 nad Konorom Mekgregorom ne prestaje da intersuje svetsku sportsku javnost, a jedno od glavnih pitanja bilo je zašto je Dagestanac odmah posle pobede preskočio ogradu oktagona i napado u publici članove Konorovog tima.

U centru sukoba bio je Dilon Danis, 25-godišnji američki MMA borac, koji u karijeri ima samo jedan meč i pobedu u prvoj rundi nad Kajlom Vokerom.

Danis poslednje dve godine radi sa Konorom, koji ga je doveo u svoj tim da unapredi džiju džicu veštine, pred revanš protiv Nejta Dijaza.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dillon Danis (@dillondanis) on

Novi snimak iz drugog ugla konačno otkriva i zašto je nastao haos posle borbe i pobede Habiba nad Konorom. Naime, kako je sam Nurmagomedov rekao, i tokom meča je doživljavao prozivke i vređanje od strane Konorovog tima, pa se posle pobede okrenuo ka njima i počeo je da ih proziva.

Trenutak kada se Habib okrenuo ka Dilonu Denisu posle pobede nad Mekgregorom; Foto: AP/Tanjug

U tom trenutku ni Danis nije ćutao i uzvratio je prozivke Habibu.

Upravo tada je pored njega prošao Habibov menadžer, Rizvan Magomedov, koji je nešto jače potapšao po leđima Danisa i poručio mu da se smiri.

On je na to reagovao burnije, a upravo u tom momentu je Habib primetio da je došlo do sukoba između Danisa i njegovog menadžera, pa je i sam preskočio ogradu i napao Mekgregorovog trenera.

Usledila je opšta tuča u kojoj se nije znalo ko koga udara, pa su udarci razmenjeni između Habiba i Danisa, ali je i Habibov trener nekoliko puta udario Mekgregorovog trenera u glavu.

Istovremeno je usledila i tuča u oktagonu između Konora Mekgregora i članova Habibovog tima, gde je Konor udario dvojicu, a zatim mu je treći prišao s leđa i udario ga u glavu.

UFC preti da će suspendovati dvojicu boraca iz Habibovog tima, ali im je šampion poručio da ukoliko se to desi, i on napušta UFC.

Za to vreme, Sportska komisija Nevade je odlučila da do daljnjeg suspenduje i Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova, a očekuje se da konačna odluka bude doneta krajem meseca.

VIDEO: Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

VIDEO: Habib u našim srcima! Suze, radost i anarhija tokom slavlja na ulicama Mahačkale, glavnog grada Dagestana

VIDEO: Bakočević o UFC 229: Kad te se Habib dokopa to ti je potpuno druga životinja kao da te napao čovek od 100kg a ima 70!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA