Šta je trener Zvezde rekao o primljenom golu posle gluposti Anđelkovića u nadoknadi? (VIDEO)

Vladan Milojević je istakao da je veoma teško kada primite gol, a imate faktički obezbeđenu pobedu

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde ostali su bez pobede u Kazahstanu, gde su u 93. minutu primili gol iz penala, posle neshvatljive greške Anđelkovića u kaznenom prostoru, Treneru crveno-belih bilo je teško posle utakmice zbog načina na koji je njegov tim ostao bez pobede.

- Bila je ovo utakmica u kojoj smo imali posed, kontrolisali smo meč, dok se ekipa Irtiša branila blokom pet - četiri. Tražili smo strpljenje i prostore da probijemo. Znalo se da neće biti mnogo šansi na utakmici, da će ih biti iz prekida, koje je jako oružje domaćina.

Posle vođstva od 1:0 kontrolisali smo meč do kraja, i onda se na kraju desio taj penal. Nisam još video tu situaciju. Svaki trener će vam reći ovo, jako je teško kada primite gol u takvoj situaciji, a imate faktički obezbeđenu pobedu - konstatovao je Milojević.

Irtiš je ekipa koja se dugo poznaje i na okupu je duže, dok smo mi doveli nekoliko novih igrača, imali smo na ovom meču i Kangu, koji kao da je novi igrač, jer nije prošao pripreme sa nama, i mora da se navikne polako na sistem.

Jako je bio nezgodan put, ovde nas je sačekao ''veštak'', na kojem nismo navikli da igramo, a na sve to i kiša. Bravo za moje momke, pokazali su karakter, ništa nije gotovo. Drugo poluvreme se igra za 7 dana u Beogradu, imaćemo vremena da se maksimalno spremimo za tu utakmicu - istakao je trener Zvezde.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA