≫ 

PARTIZAN IDE NA OLIMPIJAKOS! Paklen žreb za crno-bele, gore i Delije!

Crno-beli su saznali ime protivnika za 3. kolo kvalifikacija koje je na programu 25. i 26. jula, dok su revanši 1. i 2. avgusta

Partizan je saznao ime potencijalnog rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona! Biće to duel protiv Olimpijakosa! Teže nije moglo za crno-bele. Prvi meč igraće se u Beogradu, dok je revanš nedelju dana kasnije u Atini.

Olimpijakos je inače bratski klub Crvene zvezde, pa nema sumnje da će Atinjani imati i podršku navijača Večitog rivala.

Klub iz Humske nije bio među povlašćenim ekipama na žrebu, pa je za protivnika dobio klub sa jačim evropskim koeficijentom.

UEFA je nešto ranije skratila spisak mogućih rivala na pet, pa su im mogući rivali bili Olimpijakos ili pobednici duela Žalgiri - Ludogorec (2:1 u prvom meču), APOEL - Dudelanž (1:0 u prvom meču), Hibernijans - Salcburg (0:3 u prvom meču), Karabag - Samtredija (5:0 u prvom meču).

Crno-beli pre toga treba da eliminišu Budućnost iz Podgorice, koju su pobedili u prvom meču 2. kola sa 2:0, pa im je potrebno da u revanšu, koji je na programu 18. jula u Podgorici sačuvaju tu prednost.

Utakmice 3. kola kvalifikacija na programu su 25. i 26. jula, a revanši su 1. i 2. avgusta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA