Šou u Novom Sadu: Turci uplatili pare za Melega, Vojvodina ih ne prihvata

Šta se ovde događa?

  • 5

Vojvodina je ponovo u centru fudbalske pažnje, ali ovoga puta ne zbog promene trenera.

U pitanju je transfer Dejana Melega u turski kajzeri koji Novosađani ne priznaju, iako su na račun već legle pare (300.000 evra) od obeštećenja.

- Stigla je na naš račun uplata od 300.000 evra, kao obeštećenje za Melega, ali mi to ne prihvatamo, jer je cena za transfer ovog igrača milion evra. Turci su uplatili pomenutu sumu na osnovu papira koji je falsifikat i koji su sastavili Meleg i jedan član bivše uprave FK Vojvodina, a mi ga ne priznajemo. Nećemo mu dati ispisnicu dok se neko iz Kajzerija ne bude pojavio i seo s nama za sto da razgovara, jer takav papir ne postoji ni kod nas u dokumentaciji, niti da je overen u FSS-u - rekao je prvi čovek Voše Dragoslav Vuković za Dnevnik i dodao:

Ujedno, Dejan Meleg će morati da objasni ko mu je dao takav papir, jer sigurno je da mi nećemo dozvoliti da bilo ko deluje na štetu FK Vojvodina.

Podsetimo, Vojvodina je trvdila da ne znaju gde je Meleg dok je vezista bio u Turskoj i potpisivao ugovor sa Kajzerijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA