Zahvaljujući Runiju, navijač Sitija naplatio tiket posle 7 godina: Međutim, svi pričaju o divnom gestu kladionice!

Na 20 dobio je 2.000 funti

  • 1
Vejn Runi, Mančester junajted Foto: Tanjug/AP

Zanimljiva vest dolazi nam iz Engleske - navijač Mančester Sitija dobio je 2.000 funti na kladionici zahvaljujući Vejnu Runiju, ali tek nakon sedam godina čekanja.

Momak po imentu Džordan Foset uplatio je još 2010. godine 20 funti na to da će se Runi vratiti u Everton i napokon je dočekao svojih ''pet minuta.''

Foset, koji je inače veliki navijač Mančester Sitija, uplatio je tiket u periodu kada se spekulisalo da će Aleks Ferguson da se reši Runija.

- Nikada nisam ni pomislio da će doći u moj Siti. Stavio sam 20 funti da će se vratiti u Everton - rekao je Foset koji će od ovog novca da ode na medeni mesec.

Foto: Guliver/ Laurence Griffiths/Getty Image

Ipak, nije sve išlo tako glatko za Foseta. U međuvremenu se odselio iz kuće gde je živeo kada se opkladio, tako da je izgubio tiket prilikom seljakanja. Pogotovo što se u njegovu tadašnju sobu uselio brat.

Foset se, međutim, setio da je tiket potpisao. Otišao je u kladionoicu i ispričao šta se dogodilo. Kladionica je čuvala tiket tih sedam godina, a Foset je novim potpisom dokazao da je njegov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA