Verati povlači potez zbog kog bi Barselona mogla da se oprosti od njega: Plan Italijana otkriven kasno sinoć

Italijan bi mogao da se uputi ka Engleskoj

  • 2

Italijanski mediji su u noći između utorka i srede preneli informaciju da fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati želi da promeni agenta, i da umesto dosadašnjeg Donata Di Kamplija angažuje Mina Raiolu.

Prema pisanju "Sportitalia", Verati je nezadovoljan sadašnjom situacijom, jer ga PSŽ ne pušta da promeni sredinu, a to je Di Kampli javno isticao rečima da klub "drži Veratija za taoca".

Zbog toga je 24-godišnji fudbaler morao javno da se izvinjava zbog reči svog zastupnika.

O Raioli ne treba mnogo pisati - najjači je agent u Evropi sa klijentima poput Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbe, Đanluiđija Donarume i Marija Balotelija.

Italijanski mediji spekulišu da bi odluka Veratija da angažuje baš Raiolu moglo da znači i da igrač mogao da potpiše za Mančester junajted, koji je pokazao interesovanje za njega.

Podsećamo da već neko vreme traje saga u kojoj italijanski vezista želi da potpiše za Barselonu, a klub je navodno poslao već nekoliko ponuda, koje je PSŽ odbijao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA