Nakon što je dao dva gola Radničkom, Srnića je u svlačionici sačekala poruka od Srđana Plavšića!

Njima dvojici će verovatno biti najteže u dvomeču Zvezde i Sparte

  • 4

Za Slavoljuba Srnića nova sezona je počela kao u snovima!

Osim što se ustalio u startnoj postavi Crvene zvezde, omaleni vezista je uspeo da postigne i četiri gola na pet mečeva.

Dva su viđena u 1. kolu protiv Radničkog iz Niša.

- Najbitnije je da smo otvorili sezonu pobedom pošto smo u prošlosti znali da imamo neugodno prvo kolo. Presrećan sam što su golovi napokon došli posle Evrope i u prvenstvu. Mislim da mi se sada vraća za dobar rad na treninzima i za zalaganje na terenu. Nastaviću istim tempom i na svakoj utakmici ću davati svoj maksimum. Golovi mi polako vraćaju samopouzdanje i verujem da ću sve bolje i bolje izgledati na terenu. Prvom utakmicom na startu sezone moramo da budemo zadovoljni - rekao je Srnić.

Foto: A. Nalbantjan

Velika je šteta za crveno-bele što Srnić zbog parnih kartona neće igrati protiv Sparte čiji fudbaler Sršan Plavšić mu je ostavio puruku u svlačionici.

- Kada sam nakon utakmice ušao u svlačionicu sačekala me je poruka Srđana Plavšića koji mi je čestitao i koji je stručno procenio na snimku da sam kog drugog gola poslednji igrao lopom. Potpuno bi nebitno bilo i da je Baoćijev gol, najsrećniji sam kada pobeđujemo, nije mi bitno ko postiže pogotke - jasan je bio Srnić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA