ZVEZDINE HIJENE ČUVAJU OLIMPIJAKOS: Grci odseli u kraju okorelih Delija, Grobari neće moći da im priđu

Imaće šampioni Grčke miran san, jer će im leđa čuvati navijači bratskog kluba

  • 55

Fudbaleri Olimpijakosa stigli su u Beograd nešto posle podneva, a direktno sa aerodroma Nikola Tesla policija ih je sprovela do hotela. Velike policijske snage čuvale su ekspediciju Pirejaca, kako se ne bi dogodilo nešto nepredviđeno, jer je poznato da vlada velika tenzija između navijača Partizana i Olimpijakosa.

>>> Partizanov apel navijačima: Ne dozvolite da nam zatvore stadion!

>>> Đukić otkrio šta će za njega biti pozitivan rezultat protiv Olimpijakosa, a govorio je i o potezu Leonarda na treningu!

Koliko vlada netrpeljivost Grobara prema Olimpijakosu, tako postoji i gostoprimstvo i poštovanje kada su navijači Zvezde u pitanju, sa kojima su oni u bratskim odnosima. Očigledno je među policajcima bilo i navijača Zvezde, pa je bilo i onih koji su želeli da naprave selfi sa nekim od fudbalera dok su ih pratili do hotela sa stadiona.

Šampioni Grčke su odlučili da odsednu u Hajatu, pa ne bi trebalo da imaju problema sa snom, koji bi eventualno mogli da naruše navijači Partizana.

Foto: Marko Todorović

Navijači širom Evrope pokušavaju na raznorazne načine da poremete gostujuće ekipe, a jedna od omiljenih im je da pokušaju da im naruše san noć pred utakmicu, tako što se okupe ispred hotela i trube celu noć, bacaju topovske udare i pevaju.

Tako nešto na svojoj koži su osetili upravo fudbaleri Partizana u prethodnom kolu u Podgorici, kada su ''Varvari'' divljali pred hotelom čitavu noć.

Olimpijakos takvih problema u Beogradu najverovatnije neće imati, jer je Hajat u jednom od najvećih uporišta navijača Zvezde, i to jednih od najagresivnijih na Severu - Hijena i Kenjara, koje vladaju 21. i 25. blokom na Novom Beogradu.

Foto: Redstarbelgrade.rs

Teško je očekivati da će Grobari usred noći da se angažuju kako bi došli pred hotel, a da ukoliko to vide, ne reaguju i navijači Zvezde, koji tu teritoriju tretiraju kao zabranjenu za Grobare.

Iako je Hajat jedan od najboljih hotela u Beogradu, nije isključeno da su izabrali baš njega i zbog lokacije koja im daje još veću sigurnost i smanjuje rizik od eventualnih akcija Grobara.

Meč između Partizana i Olimpijakosa na programu je od 20.45 u utorak na stadionu u Humskoj, a UEFA je zabranila gostujuće navijače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA