≫ 

Šta je to Milojević poručio igračima Zvezde kako bi bili još bolji na terenu?

- Igračke vrednosti nisu sporne, one se vide, ali treba igrači više da veruju u sebe, da veruju i da su bolji nego što jesu - poručio je Zvezdin strateg

  • 5

U svom stilu - umereno! Tako je trener Crvene zvezde zvučao posle pobede njegovog tima protiv Sparte rezultatom 2:0.

Iako crveno-beli imaju zavidan kapital, Milojević ''spušta loptu'' i napominje da će u revanšu biti teško.

>>> Češki navijači zagrmeli na Marakani: Pevali ''Kosovo je Srbija'' zajedno sa Delijama (VIDEO)

>>> Delije jasno poslale poruku uoči dijaloga o Kosovu i Metohiji (VIDEO)

- Čestitam fudbalerima Crvene zvezde jer su oni protagonisti ove pobede. Bila je izuzetno teška utakmica, znali smo da će nam protivnik biti jedna ozbiljna ekipa, i tako smo se i pripremili. Mislim da smo se dobro spremili i da je utakmica od 1. do 90. minuta išla kako smo mi želeli. Ne želim euforiju i mislim da joj nema mesta. Znam da smo takav narod da ćemo gledati na nešto ili kao na skroz belo, ili skroz crno. Nije tako. Odmorićemo se, očekuje nas prvenstvo, a potom nas očekuje jako teško gostovanje u Pragu, imamo vremena da se pripremimo, da analiziramo.

- Čestitam igračima na izuzetnoj borbenosti, ona mora da bude prisutna u svakoj utakmici, bez obzira na ime protivnika. Zahvalio bih se i divnoj publici koja nas je nosila svih 90 minuta, mislim da su naši igrači to zaslužili — rekao je Milojević.

Zvezdin trener se slaže sa konstatacijom da će ovakva pobeda mnogo ekipi značiti na polju samopouzdanja.

Foto: A. Nalbantjan

>>> 'AJDE MOMCI, HEJ: Donald je ovim potezom ispred Severa pokazao da je pravi vođa Zvezde (VIDEO)

>>> DONALD: Uvek postoji mogućnost da odem, ali sam srećan u Zvezdi (VIDEO)

Svaka pobeda sportisti mnogo znači, a mi smo sportisti. Za to treniramo, naročito u ovakvom klubu, sa ovakvom istorijom. Radost naših navijača nama daje motiv da budemo još bolji. Smatram da možemo biti i bolji, uvek. Treba nam malo vremena, a rekao sam da u fudbalu jedino vremena nikada nemamo. Sve hoćemo odmah. Do sada smo maksimalno iskoristili vreme koje smo imali, na nama je da tako nastavimo. Samopouzdanje je jako važno u životu, i mislim da je Zvezda posle svega što je prošla napravila veliki pomak na samopouzdanju. Igračke vrednosti nisu sporne, one se vide, ali treba igrači više da veruju u sebe, da veruju i da su bolji nego što jesu — rekao je Milojević.

Zvezda je mogla i ubedljivije da pobedi, ali Milojević je zadovoljan rezultatom.

Ja sam neko ko ne žalim ni za čim. Zadovoljan sam rezultatom, ali on još uvek ništa ne garantuje, čeka nas ozbiljan protivnik narednog četvrtka — smatra Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA