Još jedan srpski trener u Albaniji: Ne zanima me šta poručuju preko fejsbuka!

Mladen Milinković je trener Kukeša iz Albanije sa kojim ima cilj da osvoji tri titule u predstojećoj sezoni

  • 7

Srpski trener Mladen Milinković preuzeo je šampiona Albanije Kukeši, kome je cilj da nastavi dominaciju u prvenstvu. Milinković je prethodno bio trener Lufetari Đorkastera,a  u karijeri je vodio i Loznicu, BSK Borča, Jedinstvo, Radnik Surdulica itd.

- Izvinjavam se što ne govorim albanski u ovom momentu. Ne izražavam se tako dobro, ali nadam se da ću za koji mesec komunicirati sa medijima na albanskom.

- Veoma sam srećan što sam došao u Kukeš, nadam se da će dosta ljudi doći da nas podrže u Prezident ligi. Drago mi je da klub ima velike ambicije kao i ja. Postavili smo ti cilja ispred nas. Lako je obećati, ali ja verujem da ćemo uspeti da obradujemo sve sledeće sezone i da ćemo slaviti titule - rekao je Milinković i dodao:

- Želimo da damo mladim igračimaa šansu da dokažu kvalitet i pomognu klubu da poboljša finansije.

Međutim, na društvenim mrežama se pojavilo negodovanje albanskih navijača što je angažovan srpski trener, slično je i kod srpskih navijača koji ne vole što je naš trener u Albaniji, pa je direktor kluba Safet Gjići izjavio:

- Jedno treba da bude jasno, Kukeš je domaćinski klub. U timu ima dosta srpskih igrača, političke stvar treba da ostanu van sporta. Ja sam veoma korektan, iako su Popović i trener Srbi imamo korektan odnos. ne treba da nas iritiraju neki komenatri na Fejsbuku jer to nisu navijači Kukeša - rekao je Gjići.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA