Voždovac doveo vezistu kog svi ga pamte po golu koji je dao Partizanu, ali i onom akrobatskom voleju (VIDEO)

Novi član Zmajeva je Nebojša Gavrić

  • 0

Voždovac je poslednjeg dana jula doveo značajno pojačanje u veznom redu - ugovor sa Zmajevima potpisao je Nebojša Gavrić.

Vezista poreklom iz Republike Srpske došao je u Voždovac kao slobodan igrač, pošto je završio epizodu u Mladosti iz Lučana. Pre toga nastupao je za Borac iz Čačka i Rudar iz Ugljevika.

- Drago mi je što sam došao u Voždovac. Čuo sam dosta pozitivnih stvari o klubu i dolaskom sam uvideo da je Voždovac jedan od najorganizovanijih klubova u regionu. Jedna od najzdravijih sportskih sredina. Sada je sve na meni, nadam se da ću opravdati očekivanja i ukazano poverenje - rekao je Gavrić za sajt kluba.

Gavrić je bio standardan član Lučanaca pre dve sezone kada je dao i onaj gol Partizanu, ali je prošle više boravio na klupi. Navodno, razlog je bio taj što nije želeo da produži ugovor.

Takođe, Gavrić je noseći plavi dres dao evrogol upravo sadašnjoj ekipi - Voždovcu. Kao i akrobatski volej protiv Radničkog iz Niša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA