Au, koliko majstora na jednom selfiju na čelu sa Matićem! Da li je ovo dokaz da ga Murinjo sprema za debi ranije nego što se mislilo? (FOTO)

Adaptacija na novu sredinu nije problem za srpskog fudbalera

  • 0
Foto: Marko Todorović

Nemanja Matić se vrlo brzo uklopio u novu sredinu, u Mančester junajtedu.

Dobrodošlicu na Instagramu mu je najpre poželeo golman David De Hea, a menadžeru Žozeu Murinju se žuri da srpskog fudbalera što pre spremi za najveće izazove.

Britanski mediji su prenosili da će Matić debitovati na utakmici Superkupa Evrope sa Real Madridom u Skoplju, ali postoji šansa da se to desi već na prijateljskoj utakmici sa Sampdorijom u Dablinu.

>>> Zagrevao se Matić na prvom treningu u Junajtedu sa starim prijateljem, a onda su ga paparaci pratili i videli njegovu prelepu ženu (FOTO)

Antonio Valensija je okačio na Instagram grupni selfi na kom je on sa Matićem, Polom Pogbom, Romelom Lukakuom i Davidom De Heom.

 
Listos para viajar! @d_degeaofficial @rlukaku9 @paulpogba @manchesterunitedA post shared by antoniovalencia2525 (@antoniovalencia2525) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA