Čuka pred Zvezdu jača za momka koji je naneo crveno-belima treći najteži poraz na Marakani!

U ekipu Nenada Lalatovića vraća se Darko Zorić

  • 9

Derbi 3. kola Superlige Srbije igra se u nedelju na Marakani, a u goste Crvenoj zvezdi dolazi ekipa Čukaričkog.

Meč je na programu od 20.00 časova, a trenera Nenada Lalatovića može da raduje povratak Darka Zorića u ekipu.

Momka koji je pravio velike probleme Zvezdi igrajući za Borac, u onom meču Kupa Srbije gde su Zebre slavile 5:1. Podsetimo, Zorić je tada postigao tri gola.

- Mi ćemo dati sve od sebe. Zvezda je favorit, igra fenomenalno u Evropi i ima najveći fond kvalitetnih igrača. Ima dva tima koja može da rotira i uz Partizan najbolji su u ligi. Zvezda ima dobre igrače na svim pozicijama i biće teška utakmica na Marakani, ali jednostavno nemamo razlog nijednog trenutka da se plašimo. Ne pradajemo se unapred, idemo da se nadigravamo, da se pokažemo u što boljem svetlu i naravno ko bude bolji neka pobedi - rekao je Lalatović.

Foto: Marko Todorović

Upitan o odlasku Nemanje Radonjića iz Čukaričkog u Crvenu zvezdu, Lalatović je izrazio očekivanje da će mladi igrač imati motiv na predstojećoj utakmici, ali da je i Čukarički motivisan.

- Radonjića sam uspeo da vratim u fudbalski život i kad je trebalo da se 'skroz oblikuje' uzeli su ga. Neće u Zvezdi igrati 22 utakmice po 90 minuta, trebalo je da ostane do decembra.

Lalatović je takođe istakao da očekuje najmanje 20.000 navijača na stadionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA