Zvezda moćna i sa novom formacijom: Petardiran Radnik, crveno-beli sedmi put u nizu bez primljenog gola (VIDEO)

Demolirani su Surduličani u drugom poluvremenu

Fudbaleri Crvene zvezde razgoropadili su se protiv Radnika u Surdulici, sa 4:0 su slavili u 4. kolu Superlige.

Bilo je skepse jer nema Jovičića, Kanga je bio van tima, ali je i sa novom formacijom 4-4-2 Vladan Milojević imao uspešan manevar u Surdulici.

Bili su domaćini dostojan rival punih 50 minuta, ali su u tri vezana napada Zvezde bili katastrofalni i sve je bilo rešeno.

>>>Krvava povreda igrača Krasnodara: Ruski reprezentativac iznet sa terena (FOTO)

>>>Delije razvile transparent podrške Jovičiću: Branko, čekamo da opet kao lav se boriš! (FOTO)

>>>Zvezdin rival odigrao lud meč: Krasnodar 2 puta ispustio vođstvo, pa pobedio golom u 92. minutu! (VIDEO)

Sve je počelo opipavanjem pulsa na sredini terena, Radnik je bio dostojan takmac, ali su Boaći i Pešić bili ukroćeni samo do 16. minuta. Tada je Pešić iznudio penal i Boaći ga je realizovao, posle čega se vodila otvorena borba.

Kjereme je sa 25 metara uzdrmao prečku, posle su Pešić, Boaći i Srnić opsedali gol Čančarevića, koji je maestralno branio.

Radonjiću se samo nije dalo da postigne prvenac, bljesnuo je samo u nekoliko momenata sa dobrim potezama, koji samo nisu doneli nešto ozbiljnije za realizaciju.

>>>Boaći je mađioničar! Peti gol Zvezde je pravo remek-delo (VIDEO)

>>>Pogledajte kako je Zvezda dala tri gola za četiri minuta (VIDEO)

U nastavku, sve je stalo u raspon između 51. i 54. minuta. Donald je zatresao mrežu, pa nesrećni Pejčić koji se sudario sa golmanom Čančarevićem. Kao da su još bili ošamućeni od tog duela, pustili su i Srnića da se prošeta kroz 16 metara za već visokih 4:0 i potpuni debakl.

Borjanu je preostalo samo da sačuva mrežu i nastavi niz, Zvezda u šest prethodnih mečeva nije primila gol, što se i sada nastavilo.

Šansu je dobio i Kanga, zatim Milijaš, ali je tačku na meč stavio Boaći. Sa 20 metara je video gde stoji Čančarević, previše ispred linije, pa je oštro "bocnuo" loptu za evrogol.

Za kraj, Zvezda i Vojvodina dele vrh tabele sa maksimalnih 12 bodova, s tim da ekipa Vladana Milojevića ima gol razliku 13:0, Novosađani 8:0.

Radnik - Crvena zvezda 0:5

(Boaći 18, 76, Donald 50, Pejčić 51, Srnić 54)

Radnik: Čančarević, Tanasin, Gojković (od 70. Milovanović), Ivanović, Pavlović, Pejčić, Mićić (od 55. Purović), Kjereme (od 60. Stanković), Radović, Mirosavljević, Zlatanović.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Anđelković, Srnić (od 82. Adžić), Le Talek, Donald, Radonjić (od 70. Kanga), Boaći, Pešić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    10. avgust 2017 | 21:38

    Idemo Zvezdo voljena nasa jedina

  • Grobar

    11. avgust 2017 | 00:51

    Zvezda ce se lagano prosetati ove sezone kroz prvenstvo jer je Partizanov sastav smesan ove sezone (Kljajic, Miletic, Cirkovic, Kosovic, Djurdjevic...). Zvezda je se konacno setila da kupi izvanrednog golmana i bekove i time je zakrpila dugogodisnje rupe u odbrani. Sa sjajnim trenerom Milojevicem verujem da mogu da prodju i Krasnodar. Nasuprot njega Djukic iz utakmice u utakmicu ne pokazuje nista, nema igre, nema golova, ali ima pocetnickih kikseva kakve ne prave fudbaleri u petom stepenu takmicenja. Valjda ce dobiti uskoro otkaz, ali i kada dobije ne verujem da ce doci neko bolji.

  • Petar

    10. avgust 2017 | 21:43

    Napred najdraza ZVEZDO CRVENA, zgazi ih sve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA