≫ 

Navijači, saigrači, Murinjo - svi kao jedan: Matić je klasa!

Srpski fudbaler hit u Engleskoj posle impresivne partije protiv Vest Hema, svi se utrkuju u pohvalama na njegov račun

  • 13

Nemanja majstore, pa ti si Bog!

Da navijači Mančestera znaju kultne stihove sigurno bi ih pevali srpskom fudbaleru Nemanji Matiću posle njegove partije protiv Vest Hema u pobedi "đavola" 4:0 na premijeri pred "Old Trafordom".

>>> Matić igrač utakmice Junajteda, navijači Čelsija besni na Kontea što ga je prodao!

Iako je Romelu Lukaku bio dvostruki strelac, navijači nisu imali dilemu ko je dominirao na terenu, pa su Srbinu prilepili etiketu igrača utakmice, i to ubedljivo najboljeg.

U anketi na zvaničnom tviter nalogu Junajteda, na pitanje ko je bio igrač utakmice, brojke govore više od svake reči:

Nemanja Matić 74% glasova

Romelu Lukaku 17% glasova

Pol Pogba 9% glasova

"Super Serb", "Majestic Matic" samo su neki od epiteta kojim je autor teksta na sajtu kluba počastio sjajnog srpskog reprezentativca. Svi su jednostavno oduševljeni kako je Matić kontrolisao igru, sa koliko smirenosti i preciznosti je vladao situacijom na sredini terena, odigravao, kvario akcije gostiju.

Bilo ga je milina gledati.

- Znao sam da je on igrač posebnih kvaliteta. Otkako sam otišao iz Čelsija, uvek sam znao da može biti savršen igrač za nas - rekao je o Matiću čovek najzaslužniji što je Srbin u klubu, Žoze Murinjo.

- On je igrač kakav je našem timu potreban, sa takvim kvalitetima. Srećan sam što u ekipi imam igrače poput Matića i Kerika, koji, uprkos godinama, ima ulogu. To su igrači koji daju stabilnost timu.

I dvostruki strelac protiv "čekićara", Lukaku, bio je impresioniran kako je Srbin odigrao.

- Matić je igrač top-klase, takav nam treba. Protiv Vest Hema je bio igrač utakmice, bez dileme. I u napadu i u odbrani, stalno je bio prisutan. Povezao nas je. Dao je igračima ispred sebe licencu da više napadaju, dao je licencu Mikhtarjanu da ide napred, a za nas napadače je sjajna stvar kada imate takav profil iza vas. Svi su oduševljeni. Iskreno, bio je najbolji na terenu i stvarno će biti važan igrač za nas u budućnosti.

Foto: mufc.com/printscreen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA