≫ 

Zamisli da ovo ima Marakana: Igrači Zvezde u čudu - videli su stadion Krasnodara! (VIDEO)

Crveno-beli impresionirani spektakularnim objektom na kom će večeras igrati prvi meč plej-ofa Lige Evrope

  • 39

Fudblari Crvene zvezde susreli su se sa pravim pravcatim svemirskim brodom od stadiona u Krasnodaru.

Samo da igrači ruskog tima nisu vanzemaljci...

Objekat koji je zvanično "pušten u rad" u oktobru minule godine je za sve ono što postoji u Srbiji tog tipa - misaona imenica.

Naučna fantastika. Nešto nepojmljivo za naše uslove.

>>> Milojević: Grb i istorija Zvezde ne dozvoljavaju da se plašimo

Ni igrači našeg viceprvaka, koji su, većina, igrali na stadionima širom Evrope nisu mogli da ostanu imuni na grandiozno arhitektonsko delo - pravo malo zeleno čudo, koje se od skora zove dom fudbalera Krasnodara na kom se će igrati i mečevi narednog Mundijala.

Po izlasku na teren pre zvaničnog treninga pred meč sa ruskim timom, igrači Zvezde su se, svi kao jedan, latili telefona da uslikaju i snime spektakulrana prizor.

Jednom od njih se otelo:

- Zamisli da ovo ima Marakana...

Nadamo se samo da igrači Vladana Milojevića neće biti previše impresionirani rivalom kao što su sa stadionom na kome će u četvrtak odigrati prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shtela rosa di Belgrado

    17. avgust 2017 | 07:45

    Xaxaxxa mukice, nisu videli ni jedan stadion osim one njihove pecurkane deset godina... zamislite im face one brdjanske kad su videli ovakav stadion.

  • Sasa67

    17. avgust 2017 | 08:00

    Da se nije kralo godinama u nasim klubovima bilo bi odavno novih i lepih stadiona ali dok svako gurne ruku u kasu odose parice

  • Gospodin

    17. avgust 2017 | 10:00

    Prelep stadion. I najnormalnije je da iskazes postovanje i da uzivas u necemu drugacijem. Sto nece umanjiti cinjenicu da ce veceras zagrmeti i na toj njihovoj areni ,,sever celi sada se veseliiii crveno beliiiii ajmo u napad zajednoo sa severa neka peva svakooooo nek grmi jakoooooo zvezda sampiooooooon" Pada Krasnodar pada evropa samo hrabro muski u kosku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA