Promene u Partizanu: Stiže klupski autobus, nova trava, ali i nova pravila za sedenje na stadionu (VIDEO)

Klub je od transfera dva igrača zaradio devet miliona evra, i direktor Vazura uverava da plate više neće kasniti

  • 5

Iz Partizana je stigao opširan raport o stanju u klubu. Generalni direktor kluba Miloš Vazura je javnosti i navijačima predočio vrlo pozitivne informacije, i najavio novine u poslovanju.

Pre svega, Vazura uverava da plate u klubu više neće kasniti, kao i da je zahvaljujući transferima Leonarda i Nikole Milenkovića srpski šampion zaradio devet miliona evra.

>>> Da li to Mađari sumnjaju u odanost Srba Videotonu? Naslovna strana pred Partizan - Nikolić komanduje "crno-belim" Šćepoviću i Lazoviću!

- Leonardo je imao klauzulu na 2.5 miliona evra, zahvaljujući upravi uspeli smo da napravimo novu klauzulu od 4 miliona pred utakmicu sa Budućnosti. Kako smo to uspeli znamo samo mi, ali Leonardo je bio zadovoljan. Dakle zaradili smo čistih 4 miliona od Leonarda za godinu dana. Jeste bio težak za saradnju, ali bio je najbolji igrač Partizana. Za nas je najvažnije da smo isplatili poslednju platu koja se dugovala i od danas Partizan će plaćati plate mesec za mesec - rekao je Vazura za PArtizan TV.

Foto: Marko Todorović

U Humskoj su zadovoljni prelaznim rokom, čak su isplaćeni neki dugovi iz prošlosti.

- Dobro smo odradili prelazni rok, vratili smo dobar deo dugova i nekih starih obaveza. Lazara Markovića smo isplatili juče, Barašancu smo pustili deo, imamo čak obaveze prema Ademu Ljajiću, Stefanu Saviću, braći Šćepović, a znate kada su oni igrali - dodao je Vazura.

Ima prostora i za investicije, ocenio je funkcioner kluba.

Foto: Marko Todorović

- Sledeće nedelje prvi tim će da dobije novi autobus, rekonstruisaćemo veštački teren na Teleoptiku. Brzo ćemo potpisati ugovor da napravimo kapije na stadionu, ugovor je oko pola miliona evra. Kad god igramo evropske utakmice to je jedna od zamerki. Videćemo kako da rešimo pitanje sedenja na stepeništu, jer nemamo nameru da plaćamo kazne zbog navijača koji ne žele da slušaju - dodao je direktor crno-belih.

Plasman u Ligu Evrope nije nužni pritisak za igrače.

- Tako je, više ne moramo da prodajemo igrače da bismo preživeli, a igrači nemaju pritisak da moraju da se plasiraju da bi dobijali plate. Budžet smo napravili, ali nikad ne znamo kada će doći neplanirani izdaci. UEFA ili CAS mogu da donesu presudu koju ćemo na primer morati da platimo za deset dana. Primera radi, menadžera Stefana Savića moramo da platimo sada, menadžeru Andrije Živkovića moramo da platimo milion takođe sada. Nije sve tako jednostavno, navijači misle prodali ste igrače, imate pare. Najvažnije da nemamo dugove, a sada kreću i ulaganja koja su dugo čekala na red - zaključio je Vazura.

Evo i kompletne 108. epizode Partizanovog vesnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA