≫ 

Zvezda izgubila u Rusiji, ali je dala dva gola: Kako su igrali, crveno-beli mogu da budu prezadovoljni (VIDEO) (FOTO)

Mogu da zahvale i sudiji koji u 59. minutu nije priznao čist gol Mihaila Ristića, jer je lopta posle njegovog šuta prešla čak pola metra gol liniju

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Krasnodar je pobedio Zvezdu sa 3:2 u prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope, ali crveno-beli mogu da budu prezadovoljni rezultatom, naročito zbog toga što nisu blistali u igri, a i dva gola u gostima su ozbiljna stvar pred revanš za sedam dana u Beogradu.

Golove za Zvezdu postigli su Srnić i rezervista Pešić, dok su za Krasnodar strelci bili Ignjatjev, Klaeson i Petrov, dok je u strelce mogao da se upiše i Mihailo Ristić, kome nije priznat čist gol u 59. minutu.

KRASNODAR - CRVENA ZVEZDA 3:2

(Ignjatjev 20, Klaeson 46, Petrov 67 - Srnić 57, Pešić 70)

Krasnodar: Šinjitsin, Petrov, Martinović, Grankvist, Ramirez, Ristić, Gazinski, Mamaev (Žigulev 70), Klaeson (Sulejmanov 78), Vanderson, Ignjatjev (Smolov 66)

Klupa: Safonov, Žirov, Sulejmanov, Žigulev, Žoazinjo, Šiškin, Smolov

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Anđelković (Gobeljić 78), Savić, Babić (Pešić 70), Le Talek, Donald, Kanga, Srnić, Radonjić (Milić 66), Boaći

Klupa: Kahriman, Račić, Gobelić, Milić, Adžić, Milijaš, Pešić

All Goals & highlights HD Krasnodar (Rus) 3... by livefootball10

Krasnodar je od starta počeo znatno agresivnije i pretio je u prvih 20 minuta uglavnom šutevima sa distance. Borjan je delovao nesigurno u nekoliko navrata, ali je mreža mirovala sve do 20. minuta, kada golman Zvezde nije uspeo da ukroti šut Ristića sa nekih dvadesetak metara, kada se oslobodio Babića i snažno šutirao levom nogom. Na odbitak je naleteo Ignjatjev i zakucao je loptu u mrežu Borjana.

I v a n I g n a t y e v GOAL HD by sofiene-l

Tek tada se Zvezda malo trgla i počela da igra fudbal. Nisu do kraja poluvremena stvorili ozbiljnije prilike, uglavnom su to bili šutevi sa distance ili neki pokušaji iz prekida, a umalo da izjednači nakon nespretne reakcije štopera Krasnodara Martinoviča, koji je umalo postigao autogol.

Do kraja poluvremena su i Zvezda i Krasnodar imali po jedan opasan napad, ali nije bilo završnice. To kao da je bila najava u ludnicu koju smo videli u drugom poluvremenu.

Samo što je počeo drugi deo igre, na semaforu je bilo 2:0. Klaeson je postigao gol nakon što je uhvatio volej posle centaršuta sa leve strane. Borjan je malo zakačio loptu, ali je ona potom pogodila stativu i odbila se u mrežu.

Klaesson Goal - Krasnodar vs Crvena Zvezda 2-0... by bamixos

Mogla je Zvezda u 52. minutu da smanji prednost, jer je posle sjajne akcije Radonjić fenomenalno uposlio Boaćija pred golom, ali je najbolji napadač Zvezde šutirao direktno u golmana Krasnodara sa 2-3 metra udaljenosti.

Foto: FK Crvena zvezda

Samo nekoliko minuta kasnije, Srnić je u 56. minutu snažnim šutem po zemlji probio odbranu ''Bikova'' za zlata vredan gol crveno-belih.

Slavoljub Srnic Goal vs Krasnodar (2-1) by wfproductions

Tri minuta kasnije viđena je najspornija situacija na meču, kada je posle šuta Mihaila Ristića, lopta nakon što se odbila od prečke, čak za pola metra prešla gol liniju, ali je arbitar odlučio da se igra nastavi, uprkos protestima Rusa.

Krasnodar je ipak došao do trećeg gola, kada je posle kornera Petrov ostavljen sam na ivicu kaznenog prostora, uhvatio je volej i savladao Borjana.

Nakon toga Milojević uvodi dva džokera, Milića i Pešića, koji kreiraju akciju iz koje Zvezda postiže gol za 3:2. Milić je dodao loptu na peterac ka Pešiću, koji je pucao iz prve u bliži ugao golmana Krasnodara za 3:2 i veliku radost crveno-belih, koji u Beograd nose odličan rezultat, naročito jer nije blistala u igri, kao što je to bio slučaj u prethodnom kolu protiv Sparte iz Praga.

3-2 Nemanja Milic GOAL HD - Krasnodar (Rus) 3-2... by sofiene-l

Revanš je na programu za nedelju dana 24. avgusta u Beogradu, a nema sumnje da će Marakana biti krcata za duel protiv Krasnodara. Zvezdi u revanšu ima priliku da uz pobedu od 1:0 ili 2:1 prođe dalje zbog više postignutih golova u gostima.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    17. avgust 2017 | 17:43

    Andjelkovic je kao panj nek nam je bog u pomoci

  • AcA

    17. avgust 2017 | 20:37

    A ristic ne bih ovako motivisan bio ni protiv komsija malih!

  • zoran

    17. avgust 2017 | 21:50

    Mislim da mnogi greše koji kažu da je Borjan bio slab za golove je kriva odbrana dozvoljavajući toliko šuteva posebno Ristiću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA