ŠTA JE BOLJE? Partizanovih 0:0 ili Zvezdinih 2:3?

Velika dilema vlada među ljubiteljima fudbala, ali i navijačima večitih

  • 88

Pitanje je doneklo čudno jer Crvena zvezda mora, a Partizan ne mora da pobedi, ali velika dilema vlada među onim istinskim ljubiteljima fudbala - ko je od večitih bolje prošao u četvrtak veče?

Partizanu 0:0 kod kuće daje priliku da sa bilo kojim nerešenim rezultatom ili pobedom prođe u Ligu Evrope, dok će i sa onim identičnim iz Humske izboriti minimum produžetke. Dakle, neće ispasti.

>>> Da li je Ristić stvarno IZDAO Zvezdu ili je samo pokazao koliki je profesionalac?

Zvezda, s druge strane, mora da pobedi. Ona od 1:0 ili 2:1 je vodi dalje, kao i svaka sa dva ili više golova.

Upravo to moranje da se pobedi može i te kako da utiče na pripremu same utakmice. Znaš da moraš i grabiš napred po taj gol. Pritom igraš pred svojim navijačaima, pred punom Marakanom koja se očekuje.

Foto: FK Crvena zvezda

- Imamo aktivan rezultat i daćemo sve od sebe. Ne postoji poraz u sportu koji može da bude dobar, poraz je poraz. No, odigrano je samo prvo poluvreme, a drugo se igra u Beogradu - rekao je Vladan Milojević.

Možda i tu leži objašnjenje zašto su navijači Zvezde bili srećniji posle poraza svog kluba, nego Partizanovi što je njihov tim bez golova odigrao u Humskoj.

Ponovo se vraćamo na to moranje i Partizan!

I Miroslavu Đukiću će biti lakše da pripremi taktiku kada zna da ne mora da jurca na gol. Odbrana, pojačana Vladimirom Stojkovićem, je verovatno i najjače oružje crno-belih, a od nje će dosta zavisiti u Mađarskoj.

Foto: Miroslav Todorovic/partizan.rs

- Veoma je bitno kada prvu utakmicu kod kuće ne primiš gol. Svaki nerešen rezultat sa datim golom na svodi dalje tako da rezultat nije loš - rekao je Stojković posle meča.

Crno-belima u mislima mora da bude to što je Videoton dao gol Bordou i izbacio ga, a navijačima sigurno ostaje žal što njihovi miljenici barem jedan nisu ''uvaljali.'' Pogotovo što su bili bolji na terenu.

Da li će večiti zajedno u Ligu Evrope ili će nekom rezultat iz prvog meča presesti, videćemo 24. avgusta u revanšu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    18. avgust 2017 | 12:15

    Pa naravno partizanovih 0-0

  • Grobar63

    18. avgust 2017 | 14:23

    Neznam zta je bolje, ali je Zvezda igrala otvoreno, hrabro, u granicama mogućnosti i ostavila vrlo dobar utisak. Moj Partizyna se obrukao i bojažljivom igrom i bunarisanjem. Najveće pojačanje Zvezde je trener, kao što je najslabija karika u Partizanu upravo trener.

  • Delija

    18. avgust 2017 | 12:33

    Za oba kluba da prodju da se Srbija proslavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA