Nova transfer bomba: Zlatan Ibrahimović potpisao pakt sa đavolom! (FOTO)

I to onim Crvenim, iz Mančestera

  • 2
Foto: AP/Tanjug

Zlatan Ibrahimović je potpisao novi ugorov sa Mančester junajtedom, o čemu se poslednjih dana i spekulisalo. On je potvrdio to na svom profilu na Instagramu, gde je objavio čudnu fotomontažu na kojoj je on prikazan kao anđeo koji se rukuje sa đavolom, aludirajući na Mančester junajted, odnosno ''Crvene đavole''.

Ibrahimović je potpisao ugovor na godinu dana, a Ibrahimović će naredne sezone nositi broj 10. On se već priključio saigračima na treninzima, pošto je oporavak od povrede u završnoj fazi.

- Presrećni smo što je Zlatan na putu ka potpunom oporavku i podjednako srećni što je ponovo sa nama. Nakon fantastične prošle sezone, zaslužio je naše poverenje i bićemo strpljivi dok ga čekamo da se oporavi. Nemam sumnju da će biti važan u drugom delu ove sezone - poručio je Murinjo.

Ne mogu da dočekam da se vratim na teren Old Traforda, ali moram da sačekam i da budem siguran da sam spreman. Radio sam snažni, i nastaviću, kako bih se u najboljem stanju i formi vratio na teren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA