≫ 

Transferi za 28. avgust: Lazar Marković je Partizanova bomba nad bombama, evo šta je istina o odlascima i dolascima na Marakani!

Ređaju se bombe i u Evropi, ali i u Srbiji

  • 46
Foto-montaža: Telegraf, pixabay.com

Veoma uzbudljiv dan viđen je na transfer pijaci, a to je posebno slučaj za Srbiju, gde se takođe zakuvalo kako se bliži ''dedlajn dej''. Partizan je bio aktivniji i tokom ponedeljka je doveo Zorana Tošića, koga je i promovisao, a takođe je u Humsku stigao i Milan Mitrović.

Ipak, najzvučnije ime je treći igrač i vrlo verovatno da je to ona ''bomba nad bombama'', koju je pominjao Ivica Iliev.

Izuzetno zanimljivo je bilo i širom Evrope. Barselona je promovisala svoje najveće pojačanje vredno 105 miliona evra, Liverpul je dogovorio transfer najveće Klopove želje, Čelsi se pojačao iz Arsenala, koji je u žestokim problemima jer želi da ih napusti i najbolji igrač.

- Partizan je promovisao Zorana Tošića, koji je potpisao ugovor na tri godine sa crno-belima. Opširnije o tome čitajte OVDE.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Crno-beli su u istom danu doveli i štopera Milana Mitrovića, koji je bio velika želja Miodraga Božovića svojevremeno u Zvezdi. Njegova promocija zakazana je za utorak, a pogledajte šta je prvo izjavio po dolasku u Humsku.

Foto: Guliver/Aleksandar Dimitrijevic/EuroFootball/Getty Images

- Bomba nad bombama Partizana, koju je najavljivao Ivica Iliev, najverovatnije je Lazar Marković. Crno-beli planiraju da dovedu brzonogog napadača do kraja prelaznog roka, jer nije uspeo da pronađe klub, a Liverpul, sa kojim ima ugovor do sledećeg leta, ne računa na njega.

Foto: Marko Jovanović

- Iako se poslednjih dana pominje veliki broj igrača koji bi mogli da dođu u Zvezdu, ili da napuste Marakanu, kako Telegraf saznaje, crveno-beli neće biti preterano aktivni u završnici prelaznog roka, osim ako ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti ili ponuda. Dolasci igrača biće uslovljeni odlascima, a ukoliko ih bude to će biti samo odlazak jednog stranca, za koga Zvezda ima spremnu zamenu. Pominje se da bi to mogli da budu Gelor Kanga ili Ričmond Boaći, a pogledajte šta je o tome rekao Kangin menadžer.

- Stevan Jovetić je promovisan u Monaku gde je uzeo broj 10. Njegov transfer vredan je 11 miliona evra, a u Monaku ga vide kao zamenu za Mbapea.

- PSŽ dovodi Mbapea na jednogodišnju pozajmicu, uz obavezu da ga kupi narednog leta za 180 miliona evra. Ovo je urađeno kako PSŽ ne bi probio granicu FIFA fer pleja, koja je ozbiljno narušena dovođenjem Nejmara za 222 miliona evra.

- Čelsi je doveo Aleksa Okslejda Čemberlena iz Arsenala za 38 miliona evra. On je bio u poslednjoj godini ugovora, kao i Aleksis Sančez i Mesut Ozil.

- Aleksis Sančez zatražio transfer i odlazak iz Arsenala. On je u poslednjoj godini ugovora i Tobdžije moraju da ga prodaju ukoliko ne žele da rizikuju da već na zimu potpiše za neki drugi klub bez obeštećenja. Mančester Siti je navodno spremio ponudu od 75 miliona evra.

Foto: AP/Tanjug

- Liverpul je za rekordno obeštećenje potpisao Nabija Keitu iz Lajpciga, ali će Gvinejac ostati u Nemačkoj i naredne godine i u Liverpul će doći na leto 2018. godine.

- Italijanski Skaj je naveo da je Liverpul favorit da dovede Renata Sančeza iz Bajerna na jednogodišnju pozajmicu.

- Crveni su takođe ponudili 70 miliona evra za krilo Monaka Tomasa Lemara, ali je ta ponuda odbijena.

- Osman Dembele je promovisan na Nou Kampu kao novo pojačanje Barselone. On je došao iz Borusije Dortmund za 105 miliona evra i Katalonci veruju da će Francuz dostojno zameniti Nejmara.

- Borusija Dortmund je odmah reagovala i kao zamenu za Dembelea dovela najboljeg fudbalera Dinama iz Kijeva, Andreja Jarmolenka. Opširnije o tome čitajte OVDE.

Inter je blizu da završi transfer Keite Baldea iz Lacija za 30 miliona evra.

Totenhem je doveo defanzivca Estudijantesa Huana Fojta.

- Mančester Siti je doveo mladog napadača iz Gane Aminu Mohameda, za koga su se interesovali i Real Madrid i Bajern Minhen.

- Juventus želi Barsin duo, Aleiša Vidala i Andrea Gomeša, navodi Mundo deportivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DELIJA-POTURCENI ALAHOV KONJANIK

    28. avgust 2017 | 22:42

    Jos mali Andonov onaj centarfor Kairata i atomska bomba Markec.I napokon da dobijemo evropski tim iz Srbije bez lazi i naduvavanja.

  • bane

    28. avgust 2017 | 22:34

    Tako je najzad jedan normalan transfer markovic je brz i bolji svakako od djurdjevica liverpul je kupio markovica i grujica samo da ih upropasti ako je istina da se vraca imacemo ubitacan napad

  • Milan

    28. avgust 2017 | 22:40

    Ala radi drzavni bankomat jadan li je budzet ove siromasne zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA