Stojković odgovorio Milojeviću: Nije mu se svidela izjava Zvezdinog trenera posle 155. Večitog derbija

Golman Partizana istakao je da nije u redu to što je Vladan MIlojević izjavio pred kamerama Arena sporta po završetku meča na Marakani

  • 39
Foto: Marko Jovanović

Vladimir Stojković je bio junak 155. Večitog derbija, na kome je odbranio nekoliko zicera igračima Zvezde i tako omogućio Partizanu da ''iščupa'' bod na Marakani.

>>> Zvezdin dečak koji skuplja lopte iznervirao Stojkovića: Golman Partizana hteo da ga gađa! (VIDEO)

Tako je po završetku utakmice trener Crvene zvezde na pitanje novinarke Arene kako je video utakmicu i da li je Stojković spasio Partizan samo dodao ''I uveo ih je u Evropu. Kao što ste rekli, tako sam video utakmicu''.

Ova izjava nije se svidela golmanu crno-belih, koji je rekao da poštuje Zvezdinog trenera, zahvalio mu se na lepim rečima, ali smatra da to što je izjavio nije u redu, jer je i on mogao da izjavi da je Borjan spasio Zvezdu.

Milojevića prevashodno cenim i poštujem kao trenera, ali i zbog igranja sa mojim bratom u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Hvala mu na lepim rečima, ali to što je izjavio nije u redu, jer… Mogao sam i ja da izjavim da je Borjan spasao Zvezdu u 94. minutu, ili da se plasirala u Ligu Evrope jer sudija nije priznao gol u Krasnodaru, ali nisam to rekao… Jer, Zvezda i Partizan nisu pojedinci ma kako se zvali – rekao je Stojković za Sportski žurnal.

Foto: Marko Jovanović

On ističe da je samo deo Partizana i da nije on taj koji je napravio taktiku kojom su crno-beli izbacili Videoton.

- Ja sam samo deo Partizana. Znam da Milojević nije imao lošu nameru, poštujem ga i kad ga budem video čestitaću mu Zvezdin ulazak u Ligu Evrope, ali nikad neću javno reći da je to uradio pojedinac, jer samo jedan čovek to ne može da uradi – zaključio je Vladimir Stojković.

Pogledajte i izjavu Vladana Milojevića posle derbija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tof

    30. avgust 2017 | 07:42

    Mustafa on je za tebe gospodin zato bolje cuti

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    30. avgust 2017 | 08:23

    Овај се прави "фин" а сви знамо ко је, шта је а нарочито какав је. И није битно шта је рекао, већ ко је рекао.Људе без образа и карактера цене исти такви. Слично се сличном радује. Само остани ту, за боље и ниси. А ни они.

  • Perica69

    30. avgust 2017 | 07:55

    E po ovome se vidi razlika izmedju Partizana i Zvezde.Crno beli su gospoda a ovi ciganski igraci i pre svega trener sitna boranija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA