Zvezda u subotu igra prijateljski meč, mašine na Marakani uveliko sređuju teren (VIDEO)

Crveno-beli će odmeriti snagu sa Radom

  • 2

Slobodan vikend zbog reprezentativnih obaveza, fudbaleri Crvene zvezde će iskoristiti kako bi odigrali prijateljski meč sa Radom.

Utakmica je na programu u subotu 2. septembra od 11.00 časova na pomoćnom terenu Marakane.

- Tribina će biti zatvorena, ali će direktnog prenosa ove prijateljske utakmice biti na našem Ju Tjub kanalu - navode iz Zvezde.

Za crveno-bele neće igrati fudbaleri koji su pozvani u reprezentacije.

Ričmond Boaći i Gelor Kanga su otputovali i igraće za Ganu i Gabon, a neće biti ni Srđana Babića, Nemanje Radonjića i Luke Adžića koji su dobili poziv selektora mlade reprezentacije Gorana Đorovića da se pridruže pripremama za utakmicu protiv Gibraltara.

Takođe, u četvratk 31. avgusta počelo je skidanje stare travnate podloge. Već u petak slede radovi na podlozi i pripreme za postavljanje nove trave.

Radovi se odvijaju prema unapred utvrđenom planu, i biće završeni na vreme.

- Klub je isključivo sredstvima solidarnosti UEFA namenjenim svim evropskim klubovima najvišeg ranga, pa i našim, obezbedio da do prve naredne utakmice u kojoj će Crvena zvezda biti domaćin, Marakana dobije novu travnatu podlogu na glavnom terenu - stoji u saopštenju Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA