Zvezda otela Partizanu jednog od najvećih talenata: Klinac (15) je odmah objavio poruku iz koje Ožegović može mnogo da nauči (FOTO)

Doskorašnji kapiten Partizanove generacije 2002, prešao je u redove večitog rivala

  • 59

Poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji Partizan je napravio transfer koji je uzdrmao Srbiju, kada je potpisao bivšeg fudbalera Zvezde, Ognjena Ožegovića. To je izazvalo burne reakcije navijača večitih rivala, a Zvezda je uzvratila Partizanu transferom u omladinskoj školi.

>>> ŽESTOKA PORUKA GROBARA ZA OŽEGOVIĆA: Kad nas vidiš, spusti glavu...

>>> Ognjen Ožegović odgovorio na prozivku Grobara! (FOTO)

Naime, doskorašnji kapiten generacije igrača Partizana rođenih 2002. godine, Andrija Sekulić, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, potpisao je za večitog rivala, a na svom profilu na Istagramu je objavio i fotografiju u dresu novog kluba, uz poruku svom bivšem klubu i saigračima.

- Novi klub, nove boje, nova vera! Ovo je moj dom, ovde se osećam najlepše. Odlučio sam da sve krene ispočetka i na bolje. Mojim bivšim trenerima i saigračima iz Partizana bih želeo da se zahvalim za ove tri godine neverovatnih utakmica, turnira i pre svega treninga na kojima sam mnogo naučio i poželim sreću sve najbolje i najlepše u daljem radu i utakmicama - napisao je Sekulić.

 
A post shared by Andrija Sekulic (@sekulich.a) on

Prethodnih dana bili smo svedoci nekih neprimerenih izjava, brisanja fotografija sa Instagrama, uvredljivih parola i odgovore na to u režiji navijača i Ognjena Ožegovića, pa je ovaj primer i kulturna poruka koju je napisao ovaj 15-godišnjak, gde je poželeo sreću svom bivšem klubu i nije se odrekao prošlosti, zaista nešto što vraća veru u bolju budućnost srpskog fudbala i manje zle krvi među večitim rivalima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. septembar 2017 | 14:58

    Navijam za zvezdu,al cim ga je zvezda preotela partizanu,taj mora da je tanak!!!

  • Mikelo

    3. septembar 2017 | 15:08

    Tek potpisao a već zna da se tu najbolje osjeća. Koji pozer!

  • Šupke

    3. septembar 2017 | 15:56

    Dobrodosao u kucu evropskog i svetskog sampiona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA