Modrić isprozivao FIFA posle utakmice sa Kosovom

Fudbaler Real Madrida ističe da je Svetska "kuća" fudbala pokazala da je nije briga za igrače

  • 4

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, kritikovao je FIFA zbog odluke da se meč između Hrvatske i Kosova prekine i nastavi sutradan.

Hrvatska je slavila u tom meču rezultatom 1:0, ali je već u 22. minutu sudija odlučio da ne postoje uslovi za igru jer je teren na Maksimiru bio previše natopljen.

>>>Prekinuta utakmica Hrvatska - Kosovo na Maksimiru! (FOTO)

>>>Navijači sa Kosova doneli u Zagreb zastavu Velike Albanije sa drona, a onda su pijani pevali Tompsonovu pesmu! (FOTO)

Utakmica koja je počela u subotu i završila se u nedelju izazvala je negodovanje hrvatskih fudbalera, pre svih Luke Modrića.

- Prvo smo dobili informaciju da se utakmica neće igrati. Naravno, otišli smo u krevet malo kasnije, a onda su nas ujutru probudili kao u vojsci. Haravno, nismo se dobro pripremili za utakmicu - rekao je Modrić.

I sve to ne bi bio veliki problem da Hrvatsku ne očekuje duel protiv Turske već u utorak.

- FIFA je pokazala da ih nije briga za igrače. Jedina stvar koja je njima bila bitna je da se utakmica odigra - revoltiran je bio Modrić koji smatra da je meč sa Turskom trebao da bude odložen za dan kasnije.

- U subotu je bilo teško igrati na tom terenu, ali nikog nije bilo briga. Da jeste, odložili bi utakmicu Turska - Hrvatska za sredu - izjavio je vezista "kockastih".

Hrvatska je prva u grupi I sa 16 bodova, dok se Turska nalazi na četvrtom mestu sa 5 bodova manje od lidera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA