Bejl ponovo potcenjuje Srbiju: Možemo da ih preteknemo i kao prvi odemo na Svetsko prvenstvo! (VIDEO)

Zvezda Real Madrida smatra da ''Zmajevi'' imaju tri finala do kraja kvalifikacija i veruje da mogu do prvog mesta, kojim bi izbegli baraž

  • 26
Foto: AP/Tanjug

Najbolji velški fudbaler Geret Bejl smatra da njegova reprezentacija može da završi, ispred Srbije i Republike Irske, na prvom mestu D kvalifikacione grupe za plasman na Mundijal naredne godine.

>>> Geret Bejl se nije udostojio ni da bude kulturan posle remija sa Srbijom!

>>> Dablinom grmelo "Marš na Drinu" i "Morem plovi jedna mala barka": Srpski navijači pretvorili irski pab u kafanu! (VIDEO)

Tri kola pre kraja Velšani su treći na tabeli sa četiri boda manje od Srbije, dva od Irske, ali zvezda Real Madrida veruje da može da se nadoknadi zaostatak.

- Imamo tri finala do kraja, ukoliko sve pobedimo imamo veliku šansu da budemo prvi i izbegnemo baraž utakmice. Duel sa Moldavijom je bitan, imamo samopouzdanje i spremni smo. Biće teško, ali ako osvojimo tri boda bićemo u odličnoj poziciji. Vratili smo se u dobru poziciju sada, a znamo da Srbija i Irska igraju međusobni duel i neko od njih će izgubiti poene - rekao je Bejl, a prenosi Skaj Sport.

Foto: AP/Tanjug

Belj naglašava da ne bi ni igrao da misli da "zmajevi" nemaju kvalitet da izbore mesto na Svetskom prvenstvu u Rusiju.

- Verujemo da možemo da odemo u Rusiju. Sada kreće najvažniji deo kvalifikacija. Treba da se koncentrišemo na nas - poručio je Bejl.

Selekcija Velsa večeras od 20.45 gostuje Moldaviji, isto kada Srbije igra u Dablinu protiv Republike Irske. Ukoliko Srbija pobedi Irsku, značajno će se približiti Svetskom prvenstvu u Rusiji, dok će Bejlova prognoza gotovo pasti u vodu.

Pogledajte video izjave Bejla:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA