Igrač Arsenala majicom provocirao navijače Kelna (FOTO)

Sead Kolašinac postigao je izjednačujući pogodak, pa otkrio majicu ispod dresa

  • 0

Fudbaleri Arsenala počeli su takmičenje u Ligi Evrope pobedom nad Kelnom rezultatom 3:1. Iako su gubili na poluvremenu, "tobdžije" su u nastavku pokazali klasu i zabeležili sigurnu pobedu.

Jedan od najzaslužnijih za preokret bio je Sead Kolašinac koji je postigao izjednačujući gol. Keln je šokirao Arsenal pogotkom u 10. minutu, a odbrana "jarčeva" nije popustila do kraja prvog dela igre.

Ipak, Kolašinac je istrčao na teren tek u drugom poluvremenu a samo četiri minuta kasnije sjajnim volejom je najavio preokret.

>>>Invazija Nemaca na Beograd: Navijači Kelna došli u posed drastično većeg broja karata nego što im pripada na Marakani!

>>>Keln dao gol sa 40 metara, pa osetio moć Arsenala: "Tobžije" su ipak klasa za ostale u Zvezdinoj grupi

Od kada je stigao u London, bosanskohercegovački reprezentativac je uspeo da pridobije simpatije Arsenalovih navijača koji su ga prozvali "Bosanski tenk".

I dok je oduševljavao svoje, protivničke navijače je izluđivao, ne samo zbog postignutog gola.

Naime, bivši igrač Šalkea je nakon izjednačenja podigao dres i pokazao majicu sa natpisom "Nordkurve", što je ime Šalkeove navijačke grupe. Iako Šalke i Keln nemaju tradiciju neprijateljstva, u poslednje vreme su meta jedni drugima, pogotovo posle ispada pristalica Kelna koji su gađali izmetom suparnike iz Gelzerkirhena. Nema sumnje da je Kolašinac ovim potezom  "pošteno" iznervirao navijače Kelna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA