Zvezdina glavobolja za Keln: Čak 4 igrača povređena i neizvesna za put u Nemačku!

Milan Rodić doživeo povredu zadnje lože, a probleme imaju i golmani Borjan i Kahriman, dok ista povreda muči i Vujadina Savića

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u 11. kolu Superlige i u dobrom raspoloženju čekaju duel sa Kelnom u Nemačkoj narednog četvrtka. Ipak, ono što malo može da pokvari raspoloženje treneru Vladanu Milojeviću jesu povrede, koje muče njegove igrače.

>>> GDE STE DANAS, MAJSTORI? Delije novom pesmom isprozivale sve navijače Zvezde koji su kupili karte za Arsenal! (VIDEO)

- Mislim da smo zasluženo pobedili. Mogli smo i u prvom delu da rešimo utakmicu, znali smo da je Vojvodina dobra ekipa koja ima dosta pozitivnih rezultata. Iz tog razloga, jer su sklop pojedinaca koji znaju da vam naprave problem, trebalo je da iskoristimo šanse još u prvom delu, ali to se nije desilo. Ipak, mislim da je pobeda zaslužena, idemo dalje i okrećemo se narednom protivniku - rekao je Milojević posle utakmice.

Spisak povređenih igrača se polako uvećava, a važne utakmice tek slede, na meču protiv Vojvodine se povredio i Milan Rodić, a povreda zadnje lože muči i Vujadina Savića.

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

- Imamo mali problem sa Borjanom, videćemo. Pojavio se i problem sa Kahrimanom. Moram da čestitam Supiću koji je dobro odradio svoj posao, više puta sam isticao da verujem u sve svoje igrače. Rodić se požalio na zadnju ložu, u ovom trenutku je jako rano za procene. Mora da prođe neko vreme kako bismo ustanovili veličinu povrede. Videćemo ko će putovati u Nemačku.

Crvena zvezda će u Nemačku otputovati u dobroj formi. Niz dobrih rezultata je iza nje, ali i pobede bez primljenog gola.

- Raduje me što opet nismo primili gol, ali ne opterećujemo se time. Smatram da odbrana počinje od napada, i ovo je kolektivan uspeh. Kada pobedite bez primljenog gola, to dosta znači na polju samopouzdanja - ističe Milojević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    24. septembar 2017 | 22:03

    Ma imamo dosta igraca ne brinem uopste..Meljemoo .

  • Semajlirane pufne

    25. septembar 2017 | 00:16

    Pozicija levog beka realno nam je najtanja od samog početka tako da smo tu trebali u startu da imamo jos jednog dobrog igraca..a i Rodicu kao da je potrebno godinu dana da udje u formu

  • Pajadelija

    25. septembar 2017 | 11:30

    Fali nam ibanjez....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA