≫ 

PSŽ demolirao Bajern, šokantan preokret Čelsija, Srbi doživeli težak debakl protiv Bazela! (VIDEO)

Nastavila se groznica najjačeg takmičenja uz ubedljive pobede i šokantan preokret Čelsija

  • 10

Liga šampiona se nastavila mečevima grupa od A do D, u derbiju 2. kola PSŽ je ostavio najjači utisak pobedivši Bajern sa 3:0.

Ostavili su sukob po strani Nejmar i Kavani, što se pozitivno odrazilo na rezultat, a nemilosrdni su bili Bazel i Mančester junajted.

Švajcarci su nadigrali Benfiku sa 5:0, Đavoli CSKA u Moskvi sa 4:1. Preokret u 94. minutu režirao je Bačuai, koji je doneo pobedu Čelsiju sa 2:1 protiv Atletika u Madridu.

Foto: Tanjug/AP

GRUPA A: Sve je bilo  jasno od starta

Mančester junajted je možda otišao u Moskvu bez Felainija, Ibrahimovića i Pogbe, ali je imala šta da kaže ekipi CSKA već na startu. Lukaku je u 4. minutu zatresao mrežu, onda je Marsijal pogodio iz penala, da bi već u 27. minutu bilo 0:3 kada je upravo Marsijal asisitrao Lukakuu.

Mhitarijan je u nastavku odveo Đavole na 4:0, a Murinjo je rešio da ga odmori uz Janga, pa je na teren poslao Lingarda i Darmijana. Za kraj, domaćinima je dopušten počasni gol.

U istoj grupi, Bazel nije bio milostiv prema Benfiki, koja je startovala sa Fejsom i Živkovićem, već u 2. minutu je Lang bio strelac, a u 20. je Oberlin pobegao odbrani za 2:0 izbegavši ofsajd zamku.

Noćna mora Portugalaca je potrajala, Almeida je u drugom poluvremenu dobio crveni karton, Fejsa i Živković žuti, a Bazel je otišao na visokih 5:0.

GRUPA B: Kavani i Nejmar zakopali ratne sekire

Navijači Bajerna nadali su se da će klub iskoristiti trvenja među Nejmarom i Kavanijem, ali to nisu dočekali.

Odlično je igrao pariski klub od starta, netrpeljivost je bila očita na terenu, ali se nije odrazila na profesionalnost i igru. Prvo je Nejmar iskoristio zapostavljenost Alveša na desnoj strani da asistira, a kasnije je za 2:0 Mbape asistirao Kavaniju.

Tada je bilo jasno da ne cveta u ekipi, Nejmar nije otišao da odmah proslavi gol sa Urugvajcem, već je sačekao da se svi skupe, prethodno je čestitao samo bivšem lideru Monaka na asistenciji, pa se iz kurtoazije priključio.

U nastavku, Nejmar je očajavao zbog promašaja, posle jednog zicera je Kavani napravio pravi potez i prišao mu u želji da ga oraspoloži, a zatim je Brazilac postigao konačno toliko željeni gol. Proslavio ga je zajedno sa Urugvajcem, čime su konačno potvrdili da je vreme za ostavljanje nesuglasica po strani.

U drugom meču, Uroš Spajić je sa Anderlehtom dočekao Seltik, koji je poveo u 38. minutu. To je učinjeno kada je Čipčiju zaspao na bekovskoj poziciji, pa je Tirni pobegao i asistirao Grifitsu za 1:0.

U nastavku, odbrana Anderlehta je još dva puta pala na ispitu, pa je Seltik lakše nego što je očekivao došao do 0:3.

GRUPA C: Atletiko i Čelsi u rovovskoj borbi

Čelsi je sa čak četvoricom Španaca u ekipi gostovao Atletiku, koji je imao trojicu domaćih igrača u timu! Jorgandžije su povele pogotkom Grizmana iz penala, ali su pali u 60. minutu, kada je Azar maestralno pronašao Moratu na petercu.

Antonio Konte je u svom stilu burno slavio gol, u nadi da će videti i preokret, i video ga je kada je možda već izgubio nadu. U 94. minutu, džoker Bačuai je postigao pogodak vredan tri boda.

GRUPA D: Dugo su mirovale mreže

Juventus se dugo mučio da povede protiv Olimpijakosa, koji je došao u Torino bez Uroša Đurđevića u protokolu. Saša Zdjelar je bio starter i dobro se držao sa ekipom sve do ulaska Gonzala Iguaina u igru.

Argentinac je posle samo devet minuta na terenu zatresao mrežu, a onda je to učinio i Mario Mandžukić za 2:0, čime je praktično sve bilo rešeno.

Barselona nije mogla da zatrese mrežu Sportinga, umesto igrača katalonskog kluba, to je učinio Koates autogolom.

GRUPA A:

Bazel - Benfika 5:0

(Lang 2, Oberlin 20, Van Folksvinker 59, Oberlin 69, Riveros 77)

CSKA - Mančester junajted 1:4

(Kučajev 90 - Lukaku 4, Marsijal 18, Lukaku 27, Mhitarjan 57)

Grupa A: Mančester junajted 6, Bazel 3, CSKA 3, Benfika 0

GRUPA B:

PSŽ - Bajern 3:0

(Alveš 2, Kavani 31, Nejmar 63)

Anderleht - Seltik 0:3

(Grifits 38, Kara 50ag, Sinkler 92)

Tabela: PSŽ 6, Bajern 3, Seltik 3, Anderleht 0

GRUPA C:

Karabag - Roma 1:2

Atletiko Madrid - Čelsi 1:2

(Grizman 40 - Morata 60, Bačuai 94)

Tabela: Čelsi 6, Roma 4, Atletiko 1, Karabag 0

GRUPA D:

Juventus - Olimpijakos 2:0

(Iguain 69, Mandžukić 80)

Sporting - Barselona 0:1

(Koates 49ag)

Tabela: Barselona 6, Sporting 3, Juventus 3, Olimpijakos 0

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fan

    27. septembar 2017 | 22:22

    Uefa mafija.Definitivno ovo vise nema logike.Ovoliko novca u fudbalskoj ekipi nema veze sa razumom.Pustili Spance i Italijane zatim Engleze....e arapi ce sve da kupe Veze ovo nema sa fudbalom. Svake godine sve gore i gore. Uefa jeste mafija

  • Osoba

    27. septembar 2017 | 22:43

    Puni bajern

  • Nikola

    27. septembar 2017 | 21:57

    Da je ovaj kavani pametan pa da zatrazi transfer u januaru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA