Novinar maltene napao Gvardiolu što je Aguero doživeo udes (VIDEO)

- Želim da moji igrači budu srećni - poručio je menadžer Mančester Sitija

  • 1

Mančester Siti se našao u nepredviđenoj situaciji u sezoni, u kojoj do sada nisu osetili gorak ukus poraza.

Serhio Aguero je u četvrtak uveče doživeo saobraćajnu nezgodu u Amsterdamu i povredio rebra posle udarca taksija u banderu.

Argentinac će zbog povrede morati da odsustvuje van terena između šest i osam nedelja, čime je prekinuo svoju odličnu formu i niz golova.

Aguero je odlučio da poseti koncert kolumbijskog pevača Malume u Amsterdamu, a povredu je doživeo na putu ka aerodromu za povratak u Englesku.

Foto: Guliver/Stu Forster/Getty Images

Pep Gvardiola, menadžer Sitija, vrlo je jednostavno odgovorio na pitanje da li mu je problem što je Aguero u 23 sata, u drugoj državi, na slobodan dan doživeo nezgodu.

- Ne.

Samo zbog toga što je bio slobodan dan, bilo je naredno pitanje.

- Slobodan dan.

- Nisam razgovarao sa njim, bio sam zauzet jutros pripremajući trening i ostale stvari, ali čuću se sa njim popodne. Najvažnije je da je on dobro, a posle toga da se oporavi što pre - rekao je Gvardiola na jučerašnjoj konferenciji.

Novinari su insistirali na tome što je Aguero u drugoj zemlji iskoristio dan bez klupskih obaveza.

- Na slobodan dan treba da budete srećni, ja želim da igrači budu srećni. Tip sam trenera koji ne voli svaki dan da trenira, jer mislim da igračima treba odmor na mentalnom nivou, isto koliko i na fizičkom. Da mogu da uživaju u životu. Želim da se moji igrači zabavljaju. Ako je odlučio da ode tamo, to je u redu - poručio je Gvardiola.

Aguero je postigao šest golova na šest utakmica u Premijer ligi i u mnogome doprineo da se "građani" nalaze na prvom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    30. septembar 2017 | 17:11

    И гробари пре 2 дана били слободни и на лавору доживели незгоду. И то 3 Х.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA