≫ 

NOVI KIKS BLEDOG PARTIZANA: Zvižduci u Humskoj, navijači tražili smenu Đukića, Everton slomio nogu Mudrinskom! (VIDEO)

Loša, baš loša partija šampiona

  • 20

Fudbaleri Partizana pružili su najslabiju partiju ove sezone koja ih, na njihovu sreću, nije koštala poraza, ali i novi remi, već drugi ove sezone, uz jedan poraz, skoro da ima tu težinu.

U Humskoj, Partizan - Čukarički 0:0.

Navijači su posle meča rekli svoje: zvižducima su ispratili igrače u svlačionicu, a i za trenera su imali poruku "Đukiću, odlazi".

>>> Pa, nogu ste mu slomili: Lalatović besneo posle povrede Mudrinskog! (VIDEO)

Meč je između ostalog obeležila i teška povreda napadača gostiju Ognjena Mudrinskog na koga je vrlo oštro i neoprezno startovao Brazilac Everton.

O igri Partizana najbolje svedoči podatak da za 95. minuta nije stvorio gotovo nijednu pravu šansu, za razliku od gostiju koji su u prvom delu igre, preko Mudrinskog imali dve prilike za gol - od toga jednu prečku, i malo je nedostalao i da sa "celim plenom" odu na Brdo.

Igrčima šampiona Srbije nije mnogo pomogla ni vest iz Kruševca gde je Zvezda poražena od Napretka.

Odigrali su veoma loše, bez ideje, bez energije, bez pojedinca koji bi povukao i trgao saigrače iz letargije koja im je vezala noge. Najskuplji igrač kluba u istoriji Sejduba Suma bio je neprimetan, kao i većina igrača Đukićevog tima u nedelju uveče.

>>> Navijači Partizana napravili genijalan transparent: Treba nam bensendin! (FOTO)

Ogroman pad samopouzdanja primetan je kod igrača Partizana posle neslavnog meča sa Dinamom, nije bilo reakcije. Tek na momente "bilo je života" u igri crno-belih, ali svaki iole ozbiljan napad igrači Čukaričkog su odgovornom igrom u defanzivi sekli pre nego što bi bilo opasno po njihov gol.

Pokušao je Đukić u nastavku sa izmenama, sa klupe je digao i Ilića, ali nije vredelo, pomaka nije bilo.

Ipak, loš meč nije ono najgore što je viđeno u nedelju uveče u Humskoj, već horor povreda Ognjena Mudrinskog koga je momak prgave napravi Everton oštro ušao u noge i teško ga povredio.

Trener gostiju Lalatović je odmah posle meča potrvdio da se radi o prelomu noge.

Veća je briga, dakle, prisutna kod Lalatovića psole meča zbog ozbiljne povrede prvog napadača, nego kod Đukića, čiji su igrači svi do jednog zdravi završili meč, ali je pritisak na njemu sada uvećan, i od strane navijača koji su i u toku i neposredno posle meča sporadično tražili njegovu smenu.

Sportski direktor Iliev mu je dao punu podršku, ali videćemo šta nose naredni dani i pauza zbog obaveze reprezentacije, koja je definitivno preko potrebna Partizanu.

Partizan - Čukarički 0:0

PARTIZAN: Stojković - Nemanja R. Miletić, Mitrović, Ostojić, Antonov - Everton, Marjanović (od 82. Saša Ilić) - Đuričković, Tavamba, Suma - Ožegović (Od 46. Solomon) Rezerve: Jovičić, Vulićević, Nemanja G. Miletić, Radin, Ilić, Solomon, Jovanović.

ČUKARIČKI: Kirovski - Jovanović, Puškarić, Kopitović, Bogosavac - Docić, Drinčić - Mićin (od 70. Saša Jovanović), Kajević, Ovusu - Mudrinski (od 81. Zorić). Rezerve: Belić, Radić, Bojić, Jovanović, Zorić, Milojević, Tedić.

Foto: twitte/Glimmer_KKP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jekac

    1. oktobar 2017 | 21:19

    Ovog Evertona treba izbaciti iz fudbala, doživotno. Uništio je karijeru Mudronskom. Ono što je tragikomično je da za taj pogibeljni start nije dobio crveni karton.

  • KaraDjordje

    1. oktobar 2017 | 20:59

    To je prava slika Partizana, kada ne moze da pobedi u fer utakmici onda sledi lomljenje nogu, golovi iz ofsajda, nepostojeci penali, Tole resava sudije i itd, itd, moze da se nabraja do zore, ali....karma je cudo.

  • Dejan Bajić

    1. oktobar 2017 | 20:59

    Malo je reći. ..BRUKA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA