≫ 

Keln bije ko stigne: "Jarčevima" i Lajpcig čupao rogove

Zvezdin rival u Ligi Evrope zacementiran je za dno tabele bundeslige

  • 1

Keln kao da je u živom blatu iz koga nema šanse da izađe.

Tako barem slikovito deluje start sezone za "jarčeve" koji ni posle sedam kola ne znaju za pobedu.

Keln je u nedelju, tri dana posle poraza od Zvezde, na istom mestu poražen i od predstavnika Nemačke u Ligi šampiona Lajpciga - 1:2.

Ponovo su igrači trenera Petera Štegera imali niz dobrih šansi pred golom protivnika, ali kao i protiv crveno-belih, one su ostale neiskorišćene i usledila je surova kazna.

Klosterman je na isteku pola sata igre postigao svoj prvi bundesligaški gol ove sezone, za 0:1, i novu neprijatnost za domaći sastav u čijim je redovima od starta igrao srpski internacionalac Miloš Jojić.

Upravo je Srbin imao dva šuta ka golu Lejpciga, ali ni on, kao ni njegovi saigrači, nije bio dovoljno precizan i koncentrisan.

U nastavku, za Keln je zaigrao veteran Bundeslige Klaudio Pizaro koji je u 38. godini nedavno angažovan da reši najveću boljku "jarčeva" realizaciju. Međutim, ista je izostala kad je trebalo uprkos navali Kelna i u drugom, vrlo uzbudljivom poluvremenu, u kojem su ponovo gosti prvi postigli gol.

Poulsen je u 80. minutu zatresao mrežu i praktično rešio pitanje pobednika, iako je Osaka dva minuta kasnije uneo neizvesnost smanjivši prednost gostiju.

Rezultat se do kraja nije menjao, pa je pogled na tabelu i dalje vrlo neprijatan za svakog navijača Kelna: poslednje mesto, skor 0-1-6, gol razlika - 2:15.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa PFC

    2. oktobar 2017 | 09:41

    Cuj i Lajpcig hahah vi pisete o klubu koji je osvojio 2 mesto u nemackoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA