Poznato je i kad Montela leti sa klupe Milana!

Zvanično, trener "rosonera" i dalje ima poverenje sportskog sektora

  • 0

Mnogo je para potrošeno, a rezultata još nema. Fudbaleri Milana su tek sedmi na tabeli posle isto toliko odigranih kola, a poraz od Rome 2:0 im je bio drugi u nizu.

Igra sa previše oscilacija nije nešto što će navijači oprostiti, i po svemu sudeći, cenu će platiti trener Vinćenco Montela.

Kako piše "Korijere delo Sport", Montela je pred otkazom, a to će se desiti ukoliko "rosoneri" budu poraženi u narednom gradskom derbiju sa Interom (15. oktobar, 20.45).

- Odigrano je tek sedam kola, mi imamo nov tim, a nijedan trener nema čarobni štapić. Ne možete do nekih rezultata doći odmah. Mi imamo grupu fudbalera koja treba da postane tim, i što se nas tiče, Montela dobro radi svoj posao. Samo se nadamo da će rad doneti važne rezultate - rekao je sportski direktor kluba Masimilijano Mirabeli

Uprava je kao cilj postavila povratak u Ligu šampiona, a navodno je dobila negativan odgovor od Karla Anćelotija, koji je nedavno dobio otkaz u Bajernu.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA