Ožegović dokusurio Rtanj, Partizan napravio novi korak ka odbrani Kupa! (VIDEO)

Veliki spektakl za Boljevac, crno-beli u laganom ritmu došli do ubedljive pobede

  • 35

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pobedivši Rtanj na gostovanju sa 3:0.

Lep i sunčan dan upotpunio je mali spektakl u Boljevcu, gde su raširenih ruku dočekali srpskog šampiona.

Ne gostuju crno-beli često ovde, pa su navijači uživali bez obzira na rezultat, a Rtanj je na početku pokazao zube i da neće preterano respektovati protivnika.

Foto: FK Partizan

Partizan se oslonio na Tavambu kom štoperi Rtnja često nisu dozvoljavali da iskoristi snagu kao adut, bio je predaleko od gola i zone šuta, dok je ekipa iz Boljevca opasno pripretila iz kornera.

Igra se rasplamsala malo kasnije, što je kulminiralo golom Tavambe u 35. minutu. Tada su domaćini ipak zaboravili na njega, bio je neometan u petercu, bilo je dovoljno samo da skoči i izabere gde će smestiti loptu, što je i učinio.

Pred kraj poluvremena, malu letargiju prekinuo je Đuričković, pokušao je da iznudi penal i nije mu uspelo, zbog čega se pokoškao sa sudijom. Iz tog razloga, pokazan mu je žuti karton.

Mnogima je bilo zanimljivo i upadljivo što je golman Rtnja Milošević nosio dres Marseja, u kom je odlično branio i u drugom delu igre. Imali su i njegovi saigrači šta da pokažu na drugoj strani, Đoković je uzdrmao prečku i malo je nedostajalo da se vidi izjednačenje, da bi nade domaćina raspršio penal koji je izveo Jevtović za 2:0.

Foto: FK Partizan

Pred kraj utakmice, Ožegović je kao džoker iskoristio priliku. Istrčao je na pas u prostor i izbegao čuvara, posle čega je rutinski savladao Miloševića za dalji plasman.

Ranije su odlazak u novu fazu takmičenja obezbedili Vojvodina, Radnički Pirot, Zlatibor Čajetina, Mladost, Rad, Inđija i Proleter.

Rtanj - Partizan 0:3

(Tavamba 35, Jevtović 70, Ožegović 86)

Rtanj: Milošević, Đoković, Nikolić, Cokić, Trifunov, Golubović (od 53. Đoševski), Cvetković, Anđelković (od 72. Petrović), Milunović, Čaurević (od 49. Mašić)

Partizan: Jovićić, N. R. Miletić, Ostojić (od 88. Marković), Mitrović, N. G. Miletić, Jevtović, Luiz, Đuričković, Suma, Solomon (od 60. Ilić), Tavamba (od 73. Ožegović)

KUP SRBIJE:

Bežanija - Napredak 0:1

Rtanj - Partizan 0:3

18.00 Crvena zvezda - Dinamo Vranje

18.00 Sloboda - Borac

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Костадин

    11. oktobar 2017 | 16:20

    Добар овај Омер. Није мала ствар забити гол Ртњу

  • Šestić

    11. oktobar 2017 | 16:13

    Ni protiv trećeligaša(srpskoligaša) ne možete bez penala

  • Zorge

    11. oktobar 2017 | 16:10

    Velika pobeda nad marseljom u podnozju rtnja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA