SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda dočekuje šabački Arsenal, Partizan u Surdulici!

Crveno-beli igraju danas protiv Mačve, dok crno-beli u nedelju gostuju Radniku

  • 4

Takmičenje u Superligi Srbije nastavlja se nakon dvonedeljne pauze zbog reprezentacija, lider Crvena zvezda dočekuje šabačku Mačvu, a Partizan gostuje u Surdulici ekipi Radnika.

Pred odmor Zvezda je zabeležila prvi poraz ove sezone u domaćem takmičenju, Napredak je slavio u Kruševu golom u 96. minutu, i sada namerava da se protiv Mačve vrati na pobednički kolosek, ali i napravi lepa uvertira pred spektakl u Beogradu protiv Arsenala u Ligi Evrope.

Jasno je da su fudbaleri Crvene zvezde protiv Mačve izraženi favoriti i sve osim pobede bilo bi veliko iznenađenje, posebno što Šapčani igraju veoma promenjivo.

Dan kasnije, branilac trofeja Partizan ide na nezgodno gostovanje Radniku sa istim ambicijama i željama kao večiti rival jer bi tri boda bila dobra podloga pred jako bitan duel u Albaniji protiv Skenderbega u Ligi Evrope.

Crno-beli su trenutno treći, sa četiri boda manje od Crvene zvezde i već su četiri puta propustili da slave, među kojima je i prošli protiv Čukaričkog, pa sada imaju veliki imperativ.

Današnjom utakmicom u Zemunu domaći tim i Vojvodina otvaraju 13. kolo Superlige, a izdvaja se još duel klubova sa najmanje bodova Bačke i Borca, kao i meča iz gornjeg dela tabele između Radničkog i Voždovca u Nišu.

Raspored 13. kola

Subota:

Crvena zvezda - Mačva (16)

Zemun - Vojvodina (15 )

Radnički Niš - Voždovac (16)

Čukarički - Javor (17)

Rad - Spartak (17)

Nedelja:

Bačka - Borac 15

Radnik - Partizan (15)

Mladost Lučani - Napredak (17).

Tabela: Crvena zvezda 28, Vojvodina 25, Partizan 24, Voždovac 24, Spartak 22, Radnički 21, Čukarički 20, Napredak 17, Radnik 15, Mačva 13, Zemun 13, Mladost 12, Rad 8, Bačka 7, Javor 7, Borac 7.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA