Sampdorija je hit sezone, u Đenovi je stradao Krotone

Ekipa iz Đenove upisala novu pobedu i zadržala maksimalan učinak pred svojim navijačima

  • 0
Luis Fernando Murijel; FK Sampdorija, FK Đenova Foto: AP/Tanjug

Sampdorija je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela Serije A. Na otvaranju 9. kola italijanskog prvenstva, ekipa iz Đenove je na svom terenu deklasirala Krotone rezultatom 5:0.

Nije moglo bolje da počne za Sampdoriju koja je već u 3. minutu golom Đanmarka Ferarija stigla do vođstva. Nastavila je Sampa da napada, a kao rezultat takve igre stigao je i prekršaj nad Duvanom Zapatom u šesnaestercu, a Fabijo Kvaljarela ne "prašta" sa bele tačke.

U tim trenucima, Krotone kao da nije postojao na terenu. Posed lopte, igra, šanse, samo su upotpunili dominaciju Đenovljana na ovom meču.

Do kraja prvog poluvremena Sampdorija je i treći put zatresla mrežu protivnika, ovog puta je to učinio Đanluka Kaprari u 39 minutu.

U nastavku ista slika. Domaći tim i pored velike prednosti odlučnije napada gol rivala i postiže četvrti pogodak.

U 75. minutu i igru je ušao David Kovnacki kome je trebao nepun minut da postigne svoj prvenac, u čemu mu je dosta pomogao golman gostiju lošim ispucavanjem.

Fenomenalna Sampdorija je tako nastavila seriju pobeda na svom terenu na kom su savladali i Milan sa 2:0, pa trenutno zauzimaju peto mesto na tabeli Serije A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA