Vojvodina konačno dobila upravu u kojoj je i Bajatović: Bićemo rame uz rame sa Zvezdom i Partizanom, situacija nije bezizlazna!

Održana je Skupština novosadskog kluba

  • 3

Fudbalski klub Vojvodina dobio je novo rukovodstvo, na čijem će velu biti predsednik Dušan Vlaović.

On je izabran jednoglasno da na Skupštini kluba, pošto je za njega glasalo svih 39 prisutnih delegata.

Među saradnicima će biti i direktor "Srbijagasa", Dušan Bajatović.

- Za relativno kratko vreme pronašli smo rešenje za funkcionisanje fudbalskog kluba i najveće zasluge za to imaju (gradonačelnik Novog Sada, Miloš) Vučević i (Dušan) Bajatović. Zbog toga će dresovi ovako izgledati - na leđima će pisati "Grad Novi Sad", na grudima generalni sponzor Srbijagas - rekao je Vlaović, a prenosi ''Mondo''.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Kako je rekao, situacija nije bezizlazna.

- Neću se baviti brojkama jer je to nezahvalan posao i ne mogu da vam kažem podatke. Specijalizovana firma će uraditi reviziju i znaćemo svaku pravnu i finansijsku situaciju. Nije situacija beuzizlazna, obezbeđena su sredstva i omogućava redovno funkcionisanje kluba, što podrazumeva i plate svih zaposlenih - dodaje Vlaović.

Novi predsednik poručuje da Vojvodina zaslužuje da bude rame uz rame sa Zvezdom i Partizanom.

- Nema problema oko tekuće likvidnosti, hoćemo da svi igrači budu 100 odsto Vošini, nema više sumnjiivih transfera i želimo stvarni potencijal u klubu. Razgovarali smo sa privrednicima, uključila se i država i biće pomoći Vlade Srbije. Vojvodina je brend i ne vidim razlog da budemo lošiji od Zvezde i Partizana. Za dve do pet godina želimo da budemo na nogama. Sve velike dugove pokušaćemo da rešimo - poručio je Vlaović.

Najavljeno je i unapređenje rada Omladinske škole, rekonstrukcija stadiona ''Karađorđe'', potencijalna izgradnja novog objekta, kao i aktivnost u narednom prelaznom roku.

- U zimskom prelaznom roku pronaćićemo bar dva-tri istinska pojačanja koja nam nedostaju. Mladi ostaju oslonac i želja nam je da već ove godine iznedrimo četiri do pet igrača koji će dogodine biti oslonac tima - izjavio je Vlaović.

Upravni odbor: Dušan Bajatović (predsednik SD Vojvodina i direktor Srbijagasa), Nenad Rončević (bivši potpredsednik kluba i privrednik), Ljubomir Apro (advokat i bivši član Uprave), Milan Đurić (Član gradskog veća za upravu i propise), Milan Đukić (predsednik RK Vojvodina), Milan Đukić (advotat), Branko Ćurčić, Nikola Vasiljević i Tomislav Knežević (predstavnik navijača). Za novog direktora kluba izabran je Darko Jevtić (RK Vojvodina), dok će njegov zamenik biti Aleksandar Dunđerski, piše "Mondo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    24. oktobar 2017 | 19:55

    Е, само им је он фалио. Он се у фудбал јако разуме, и сад су спремни да скроз пропадну.

  • Ekica

    24. oktobar 2017 | 23:51

    Srecno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA