≫ 

U Partizanu su nam priznali: Suma nas je razočarao!

Čelnici crno-belih polako gube strpljenje sa omalenim ofanzivcem

  • 38

Partizanovo najveće pojačanje u istoriji Sejduba Suma i u Zemunu je bio samo bleda senka, pa čak ni to, igrača za kog su crno-beli letos istovarili džak para Slovanu i doveli ga kao "bombu" prelaznog roka.

>>> Suma se iznervirao zbog izmene: Nije hteo da pruži ruku Đukiću i fudbalerima Partizana na klupi (VIDEO)

Miroslav Đukić ga je uvrstio u prvu postavu u Gornjoj Varoši u pokušaju da ga trgne iz letargije, ali sem ponekog driblinga, često suvišnog, od omalenog igrača iz Gvineje Konakri navijači ponovo nisu videli ama baš ništa od toliko hvaljenog repertoara.

Đukić ga je zamenio u ranoj fazi drugog poluvremena što je bio još jedan u nizu neprijatnih momenata po Sumu od kada je obukao dres srpskog prvaka.

Utakmici u Ugrinovačkoj ulici prisustvovao je i deo uprave kluba na čelu sa predsednikom Vučelićem i direktorom Vazurom, pa su i oni ponovo mogli da konstatuju ono što je valjda svima jasno: Suma je u opasnom kontra ritmu. Demoralisan, na terenu deluje kao "izgubljena duša" koja luta zelenim pravougaonikom.

Foto: A. Nalbantjan

Dan kasnije, teška srca Vučelić je za Telegraf priznao da u klubu postoji razočaranje partijama igrača koji je plaćen 1,6 miliona evra.

Na naše pitanje da li deo navijača koji negoduje vidi i dovođenje Sume kao loš potez uprave, Vučelić je rekao:

- Jeste, možda su nezadovoljni, ali i uprava je nezadovoljna Sumom - bez ustezanja će predsednik crno-belih.

Približio je situaciju sa ofanzivcem, otkrio njegove nedostatke zbog kojih u ovom trenutku ne doprinosi ekipi na način na koji se to od njega očekuje.

- To je igrač koji nije uspeo da pronađe sebe, i deluje kao da mu nedostaje borbenost. On ume sa loptom, zna, ali mora da bude deo igre, deo tima. Ali znati s loptom treba pokazati i u kolektivu, a znati s loptom samo kao žonglirati, pa to i vi znate...

Foto: A. Nalbantjan

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR spalio Đenku

    26. oktobar 2017 | 14:57

    Ovo se znalo od trenutka kad smo ga vidjeli.Pravdali se nedostatkom kondicije.Ispade u Slovanu imao kondiciju,a cim je iz Slovacke presao u Srbiju ona se izgubila.

  • Dex

    26. oktobar 2017 | 13:34

    Ivica Ilijev da ga plati iz svoga dzepa.

  • Alex

    26. oktobar 2017 | 14:05

    A bas je lepo pimplovao na promociji! xaxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA