≫ 

Prvi spisak reprezentativaca bez Muslina: Vraća se Sergej Milinković Savić, a sve će oduševiti još jedno novo ime!

Nakon odlaska aktuelnog selektora konačno će vezista Lacija biti na spisku Orlova

  • 96
Foto: Profimedia

Spisak srpskih reprezentativaca za utakmice protiv Kine i Južne Koreje, koje su na programu 10. i 14. novembra, biće objavljen na zvaničnom sajtu FSS-a, umesto na konferenciji za novinare, kao što je do sada bila praksa.

Razlog je i to što u ovom spisku nije učestvovao Slavoljub Muslin, sa kojim će biti raskinut ugovor.

Kako prenosi Žurnal, na prvom spisku Orlova koji nije sastavljao Muslin biće ime Sergeja Milinkovića Savića, koji je bio i jedan od razloga za rastanak aktuelnog selektora i čelnika FSS-a.

Muslin je konstantno ignorisao Milinković-Savića, iako pruža fenomenalne partije u Laciju, a za njega se spominjalo da su neki evropski velikani spremi da plate i 70 miliona evra.

Takođe, na spisku reprezentativaca će biti još jedno ime koje će obradovati navijače. U pitanju je Mile Svilar, mladi 18-godišnji golman Benfike, koji je u mlađim kategorijama branio za Belgiju.

Na taj način Srbija bi dobila golmana koji bi mogao da čuva mrežu reprezentacije i narednih 20 godina, jer je poznato da golmani mogu da brane i do 40 godina i da su obično u kasnijim godinama svoje karijere sve bolji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    30. oktobar 2017 | 00:05

    Covek nas odvede na sp,konacno,i mi ga oteramo...

  • Draksi

    30. oktobar 2017 | 06:14

    Sada se konacno javno otkrilo da selektor(i)ne sastavlja reprezentacuju!

  • Grobar-45-

    30. oktobar 2017 | 09:15

    Konacno da vidimo ledja ovom Muslinu.Znam ja da nije posteno sto je smenjen,ali ako cemo iskreno covek gaji zastareo stil igre.Zove neke igrace koji ne trebaju da pridju blizu stadiona,a ne da igraju...Njegova filozofija je samo salji duge lopte,pa sta bude,a ni jednom ne stvorimo normalnu sansu.Nama treba selektor sa autoritetom koji zna da postavi taktiku i da pribere igrace jsd je potrebno.Ne zaboravite da smo zbog Muslinove formacije na skoro svakom necu primili bar 1 gol(nismo samo protiv Moldavije i u Irskoj).Sve krece od jake odbrane,a nama je odbrana suplja.A on stavlja za stopera Stefana Mitrovica sa kojim kad god je stoper primamo golove...Dalje je sve jasno,jad ne zove ni jednog od najtalentovanijih igraca i najboljih kao sto je Sms.Sms mu se ne uklapa u "sistem", al zato Gudelj savrseno tu pristaje.Ja sam na pocetku podrzavao Muslina,ali kad vidim sve ovo sto je do sad uradio i dalje je sve jedna velika 0.Sad mozete da mi pricate pa sa njim smo otisli na svetsko,ali ne zaboravite da je ipak nasa grupa bila ubedljivo najslabija,i svaka reprezentacija bi pozelela da je bila u nasoj grupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA