Trener Mančester Sitija posetio Zvezdu: Prezadovoljan je radom braće Ilić, a posebno ga je oduševio kultni tunel Marakane (FOTO) (VIDEO)

Nil Parsli došao u izvidnicu kako bi proverio kako rade Luka i Ivan Ilić, Sitijeve letošnje akvizicije vredne 5,5 miliona evra

  • 4

Mančester Siti ništa ne prepušta slučaju, pa tako pomno prati razvoj braće Ilića iz Crvene zvezde, koje je platio 5,5 miliona evra.

>>> Donald reagovao zbog Surinama i Kosova: Zvezdin kapiten oduševiće Srbiju ovom fotografijom! (FOTO)

Aktuelni lider Premijer lige je tokom leta kupio Ivana i Luku Ilića, a sada vodi računa da oni imaju adekvatan trening i najbolji mogući fudbalski razvoj pre nego što oni odu u Englesku, nakon godinu i po dana, kada mlađi Ivan Ilić napuni postane punoletan.

Zato je Marakanu posetio kondicioni trener Mančester Sitija, Nil Parsli, koji je imao uvid u treninge Ilića, njihov rad u teretani sa Mihajlom Batom Radulovićem,  a takođe je istakao i da je oduševljen Zvezdom, njenom bogatom istorijom, ali je na njega poseban utisak ostavio i tunel Marakane, za koji kaže da je verovatno najduži tunel u svetskom fudbalu.

Foto: Marko Todorović

Pogledajte i kako izgleda prolazak kroz tunel pred sam početak večitog derbija:

Bata Radulović je iskoristio njegovu posetu Zvezdinoj teretani i da mu pokaže snimke treninga Luke i Ivana Ilića, kako rade vežbe snage i eksplozivnosti. Takođe mu je pokazao i nekoliko snimaka vežbi ostalih igrača, ali i njega lično, a kondicioni trener Građana tek tada nije mogao da veruje šta gleda i bio je oduševljen.

Foto: Instagram.com/bataradulovic

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mito

    1. novembar 2017 | 13:22

    Ova braća Ilić, verovatno budući veliki igraći po potencijalu, vrlo lako mogu da potonu i to. Oni su kupljeni za siću i kada trener radi rezultata kupi neke skuplje igraće oni će tavoriti na klupi. Tako propadaju naši talenti koji rano odu iz zemlje. S poštovanjem

  • Bube

    1. novembar 2017 | 14:29

    Zakasnio si tebra,otisli u London .

  • Patofna

    2. novembar 2017 | 07:38

    Ja razumem nema se para za renoviranje stadiona ali bre aman pa sto tunel bar ne izgleda normalno nego izgleda kao da se tu narkomani okupljaju..odvratno bedno...nazvrljano grafitima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA