Snimali smo Sergeja ceo povratnički trening: S kim je odvojeno trčao krugove, kako je vežbao i koji saigrač ga je nasmejao? (VIDEO) (FOTO)

Naše kamere 15 minuta su se fokusirale na toliko dugo iščekivano ime u reprezentaciji Srbije

  • 5
Foto: Telegraf

Možda i rekordan broj novinara došao je u Staru Pazovu na okupljanje reprezentativaca Srbije pred prijateljske utakmice protiv Kine i Južne Koreje. U centru pažnje bio je Sergej Milinković Savić, koji se našao na spisku Orlova odmah po odlasku Slavoljuba Muslina sa mesta selektora.

>>> Krstajić jednom rečenicom objasnio zašto je odmah na spisak stavio Milinkovića Savića! (VIDEO)

>>> Sergej je poslednji ušao na teren pre treninga, a Krstajić je samo njega zagrlio posle govora (VIDEO)

Vršilac dužnosti, Mladen Krstajić pozvao je sjajnog vezistu Lacija, a naša kamera fokusirala se upravo na Sergeja prilikom prvog njegovog treninga posle poziva u A tim.

Zanimljiv je bio i ritual koji je imao pre nego što je kročio na teren, a zatim i pozdrav sa Krstajićem, ali i samo zagrevanje od petnaestak minuta, koliko je novinarima i fotoreporterima bilo dozvoljeno da snimaju.

Za to vreme nije bilo vežbanja sa loptom, tako da je moglo da se gledaju trčanja krugova, istezanja i lagano pripremanje za trening sa loptom.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Interesantno je i ko je bio u društvu Milinković Savića tokom treninga i trčanja krugova. Bio je to Adem Ljajić, koji je u prošlosti takođe bio u nemilosti Slavoljuba Muslina, koji i vezistu Torina nije zvao među reprezentativce sve do poslednjih utakmica protiv Austrije i Gruzije.

Oni su sve vreme trčkarali odvojeno od ostatka grupe i ćaskali, a i kasnije su takođe bili jedan do drugog kada su se trčale kraće deonice od čunjeva do čunjeva, koji su bili raspoređeni duž terena.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

U jednom momentu pridružio im se i fudbaler Zvezde, Nemanja Radonjić, koji je takođe proćaskao sa Milinković Savićem, nakon čega je izazvao osmeh na njegovom licu.

Pogledajte i sami kako je izgledao prvi trening Milinković Savića:

Daljinac

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    6. novembar 2017 | 20:16

    Kao stari navijac Zvezde 1972-93 nagledao se majstora na Marakani,JNA,Karaburmi i Zemunu napraviste od ovog decka Mesija a on je samo jedan prosecan igrac i nista vise.Znate li vi sta je za njega Moca Kule pa nista specijalno u reprezentaciji nisu uradili?

  • Sasa67

    6. novembar 2017 | 21:52

    Moje misljenje da se nece pokazati u reprezentaciji ili nece biti timski igrac ili ce pregoreti u zelji da se dokaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA