Mrzim svoje ime, trebalo je drugačije da se zovem: Legendarni fudbaler Gane besan zbog greške administracije!

Bivši igrač Milana Kevin Prins Boateng kaže da su u bolnici pogrešno napisali ime

  • 2

Fudbalski reprezentativac Gane Kevin-Prins Boateng otkrio je danas da ne voli svoje ime jer je trebalo da se zove Kelvin-Prins, ali da se u bolnici dogodila greška u njegovom rodnom listu.

Ofanzivni vezista Ajntrahta iz Frankfurta, rođen je u Berlinu, prošao je sve mlađe kategorije Nemačke, ali je na kraju izabrao da igra za domovinu svoga oca.

- Ne sviđa mi se moje prvo ime. Trebalo je da se zovem Kelvin, to bi bilo baš lepo ime kada se pogleda Kelvin-Prins. Niko ne zna kako se dogodila greška sa dokumentacijom. U bolnici su loše napisali, a moja majka je imala operaciju posle porođaja i nije mogla da ispravi - rekao je Boateng za radio stanicu HIT iz Gane.

Boateng, inače poznat po brojnim ispadima i nesportskom životu, letos se vratio u Nemačku iz španskog Las Palmasa iz porodičnih razloga.

Ovaj 30-godišnji fudbaler karijeru je počeo u berlinskoj Herti, a potom je ime stekao u Totenhemu, Borusiju iz Dortmunda, Portsmutu, Milanu i Šalkeu.

Često je izbegavao da putuje u Afriku i igra za selekciju Gane, pa je zato skupio samo 15 mečeva.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA