Delije se organizovale za gostovanje koje može doneti evropsko proleće, određena je i cena!

Pobeda u Minsku uz poraz Kelna uvelo bi Zvezdu u evropsko prleće

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde će 23. novembra gostovati BATE Borisovu u pretposlednjem kolu grupne faze Lige Evrope, a navijači se polako pripremaju za odlazak u Belorusiju.

Poznato je koliko podrška Delija nosi ekipu, u Londonu su navijači bili veliki vetar u leđa timu, pa je ozbiljna i organizacija za Borisov.

Foto: Vladimir Milovanović

- Delije su za utakmicu u Minsku obezbedile čarter let koji ide na dan utakmice i vraća se odmah nakon utakmice.  Cena leta, karte i transporta od aerodroma do stadiona je 300 €.  Ostalo je još mesta i svako ko želi, ima mogućnost da se prijavi u prostorijama Zvezdine revije, u utorak i sredu u periodu od 12 do 17 časova. Potrebno je poneti pare i fotokopiju pasoša - saopšteno je na forumu Delija.

>>>Milijaš mi je dao 2.000 dinara da kupim nove gaće! Gobeljić se raspričao o kultnoj Betmen opremi i nasmejao navijače (VIDEO)

BATE je uzdrman porazom od Kelna sa 5:2, Arsenal je prvi sa 10 bodova, Zvezda ima 5, Belorusi 4, a Keln 3. Ukoliko pobede i Zvezda i Arsenal u pretposlednjem kolu, sve bi bilo rešeno po pitanju daljeg plasmana.

Foto: Vladimir Milovanović

U tom slučaju, duel sa Nemcima na stadionu "Rajko Mitić" imao bi revijalni karakter. Podsećanja radi, u prvom kolu Zvezda je protiv BATE Borisova remizirala sa 1:1, pošto je ispustila prednost.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    13. novembar 2017 | 15:45

    Pogrešili ste.. Keln ne mora da izgubi! Keln ako ne pobedi arsenal a zvezda pobedi bate - zvezda je matematički druga u grupi!

  • Dusan

    13. novembar 2017 | 17:21

    Keln sa dve pobede je drugi. Tako da keln treba da izgubi

  • Dusan

    13. novembar 2017 | 17:19

    Nisu pogresili , keln ako pobedi arsenal a zvezda bate mec u beogradu odlucuje ko ide dalje Jer bi zvezda imala 8 a keln 6

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA