≫ 

Srbiji ukrali pobedu protiv Južne Koreje: Ljajić ponovo dao gol, debitovali Radonjić i Dmitrović! (VIDEO)

Orlovi odigrali 1:1 u Ulsanu sa domaćinom

  • 75

Fudbalska reprezentacija Srbije se neporažena vraća sa azijske turneje, pošto su Orlovi posle pobede u Kini odigrali nerešeno protiv Južne Koreje - 1:1 (0:0).

Sve vredno pomena dogodilo se na isteku sata igre! Najpre je Adem Ljajić sjajno istrčao kontru (asistent Sergej Milinković Savić) i doveo Srbiju u vođstvo, da bi Čeol u 62. minutu izjednačio posle spornog penala.

Stiče se utisak da je naš tim i te kako oštećen u tom napadu. Napadač Koreje je samo čekao da se Vuković nasloni na njega i pao je kao pokošen. Džabe protesti srpskih fudbalera, jer je kineski sudija bio neumoljiv.

JUŽNA KOREJA - SRBIJA 1:1

(Čeol 62 pen - Ljajić 59)

Južna Koreja: Čo Hjun Vo, Kim, Kim M. Jang, Čoi, Ko Ja Čeol, Kvon, Ki, Son, Li Jaesung, Jung.

Srbija: Stojković (Dmitrović 46), Rukavina, Ivanović (Veljković 68), Vuković, Obradović, Sergej Milinković Savić (Gaćinović 74), Ljajić, Nemanja Maksimović, Grujić, Živković (Radonjić 80), Prijović

Nije mu to bilo prvi put, jer je u prvom poluvremenu izazvao revolt Orlova koji su čak koristili i psovke. Podsetimo, nije svirao očigledan faul nad Obradovićem posle kog Son umalo nije dao gol.

Taj i još jedan šut Sona bile su najbolje prilike za domaći tim u prvih 45 minuta, ali je Stojković u oba navrata bio na visini zadatka. Najbolju priliku za Orlove imao je Ljajić u 26. minutu iz slobodnog udarca.

Srbija je u drugom poluvremenu bila bolja sve do tog gola, ali se posle 1:1 domaćin trgao i zaigrao agilnije.

Foto: Vladimir Milovanović

Dve sjajne prilike imao je Son, ali su viđšene i dve dobre odbrane debitanta Marka Dmitrovića koji je pokazao da nije zalutao među Orlove.

Debi u nacionalnom dresu upisao je i krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Radonjić koji je zamenio Andriju Živkovića u 80. minutu. Upravo je Živković imao i najbolju priliku za Orlove posle gola. Sjajno je istrčao kontru i šutirao je preko gola.

Na kraju realan rezultat i pozitivna slika koju su fudbaleri, na čelu sa selektorom Mladenom Krstajićem, poslali iz Azije.

Vredi pomenuti i tod a je kapiten Branislav Ivanović odigrao 100. meč za reprezentaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA