Da li će najveći biser Marakane konačno debitovati? Milojevićeve reči o Zvezdinim klincima bude nadu navijačima!

Vladan Milojević pohvalio omladince posle pobede u derbiju uoči utakmice protiv Rada

  • 11

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je predstojeći meč protiv Rada najvažniji i da svaki drugačiji pristup nije dobar, bez obzira što posle njega sledi duel protiv BATE Borisova u Ligi Evrope.

Milojević je pozvao navjjače da dođu u što većem broju, pomognu ekipi, ali i uveličaju svečanost podizanja spomenika legendarnom Rajku Mitiću ispred stadiona koji nosi njegovo ime.

- Protiv Borca u sredu smo započeli ciklus od devet utakmica do kraja prvog dela sezone, igraćemo na tri dana. Kup smo uspešno preskočili, a sada sledi Rad, koji je pokazao zavidan nivo, oslonjeni su na njihovu omladinsku školu, stvorili su mnogo igrača u evropskim razmerima, plus iskusni igrači povratnici i trener Slađan Nikolić.

- Bez kurtoazije, neće nam biti lako, a na nama je da budemo skoncentrisani - izjavio je Milojević na konferenciji za medije i dodao da nema kadrovskih problema jer su se timu priključili i reprezentativci Nemanja Radonjić i Nenad Krstičić.

>>>Da ti se srce stegne od tuge: Malom Deliji je otac umro pred Zvezdin meč, nije ostvario poslednju želju, a onda su reagovali crveno-beli (FOTO)

Milojević je iskoristio priliku i da pohvali omladince koji su predvođeni Dejanom Joveljićem u derbiju savladali Partizan rezultatom 4:1. Dugo se već očekuje debi najvećeg Zvezdinog bisera, koji je nekoliko puta bio u protokolu, ali nije bilo prilike da zabeleži debi. Možda će navijači to dočekati na utakmici protiv Rada.

Foto: Crvenazvezdafk.com



- Joveljić je aktuelan jer je golgeter, ali nije samo on, omladinska škola radi dobro, imamo dosta igrača, ne treba da se plašimo za budućnost. U svakom slučaju ima vremena za debi, nije suština da debituje samo da bi upisao debi. I on i još igrača treba samo da nastave tako - rekao je Milojević i dodao da je mnogo lep gest što je nekoliko prvotimaca uživo posmatralo omladinski derbi.

Zvezdin trener je po ko zna koji put apostrofirao da je naredna utakmica najvažnija.

- Ništa manje nije vrednija sutrašnja utakmica sa Radom, od naredne u Ligi Evrope. Ona nam je sad najbitnija. Ima vremena za BATE, ali u fudbalu je uvek naredna najvažnija, jedino osim ako je neko finale na kraju sezone. Rad je najvažniji, svako drugačije mišljenje nije dobro - zaključio je Milojević.

Utakmica 17. kola Superlige između Crvene zvezde i Rada igra se u subotu od 16 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija (bivsi Realan.)

    17. novembar 2017 | 15:53

    Jeste Joveljic dobar, ali ovde su fizicki jaci igraci to je samo problem.. ali decko ce biti zver ako tako nastavi

  • Cure

    17. novembar 2017 | 15:00

    Joveljic je biser samo neka tako nastavi I polako ga uvoditi u prvi tim..

  • Mile

    17. novembar 2017 | 19:56

    Ko je ona bomba pored ovog?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA