Povređeni Radonjić poslao emotivnu poruku saigračima i Delijama: Boli me do srži, pobedićete i pokazaćete ko smo!

Teško je sve palo Radonjiću

  • 6

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić razočaran je zbog povrede metatarzalne kosti, zbog koje će propustiti gostovanje BATE Borisovu u Ligi Evrope.

Radonjić zbog naprsnuća kosti neće igrati u četvrtak od 19 časova protiv Belorusa, a taj meč može odvesti Zvezdu u evropsko proleće.

Tim sa Marakane ima pet bodova, BATE četiri, Keln tri. Ukoliko Zvezda pobedi, a Arsenal uzme bar bod Nemcima, Zvezda će i pre poslednjeg kola ići dalje.

- Želim da se izvinim saigračima, treneru i, naravno, navijačima što neću biti u mogućnosti da zaigram u jednoj od bitinijih utakmica zbog povrede stopala. Ako je nekom žao, verujte da mene boli do srži!!! Moraću da napravim pauzu od dve nedelje da bi mi kost srasla.

- Saigrači, želim da znate da sam uz vas čak i kad nisam na terenu. Snagu, optimizam i borbenost na terenu van šaljem od srca uz nadu da ćete pokazati ko smo mi, da svi igramo kao jedan i da ćete meč krunisati pobedom. Sve one koji prate moju igru molim za razumevanje, jer nakon dve nedelje krećem punom parom u nove pohode. Ja volim te najviše na svetu - napisao je Nemanja Radonjić na Instagramu.

Posle toga, navijačima je laknulo, pošto će pauza biti kraća od najcrnjih slutnji da će pauzirati do proleća.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA