Milojević protiv sina: Kako protiv Nemanje? Pitajte moju suprugu i ćerku za koga će navijati! (VIDEO)

Raspoložen je Milojević pred gostovanje bivšem klubu

  • 10

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči gostovanja Čukaričkom u 18. kolu Superlige izjavio je da ga mnogo lepe uspomene vezuju za klub sa Banovog brda, u kojem trenutno igra i njegov sin Nemanja, ali da se znaju pravila profesionalizma i da na terenu nema popusta.

- Vraćam se prvi put na Banovo brdo posle odlaska. I moji asistenti Vladan Janković i Nikola Leposavić takođe. To je bilo vreme koje će sigurno ostati u mom srcu. Čukarički mi je mnogo pomogao u karijeri i mnogo sam zahvalan, pre svih Draganu Obradoviću.

- Mnogo je suza i lepih i onih drugih proliveno tamo. To je nešto što stoji, nešto iznad nas. Ja sam neko ko gleda uvek u napred, profesionalci smo i uradićemo sve što je do nas da odigramo dobru utakmicu - rekao je Milojević.

On je prokomentarisao i činjenicu da će sa druge strane biti njegov sin Nemanja.

- Dobro, to je interesantna stvar, otac i sin na različitim stranama. Znate šta, Nemanja ima svoju karijeru i drago mi je da se razvija na svoj način. On je dobar fudbaler, dobro dete, veliki profesionalac i on će da uradi sve što je potrebno za svoj klub. Prošao je sve selekcije Čukaričkog, vaspitavao sam ga da treba da bude profesionalac. Možemo da pričamo pre utakmice, ali kada počne svako će želeti da njegov tim pobedi. Možda bi trebalo da pitate moju suprugu i ćerku kako će gledati i za koga će navijati - rekao je Milojević uz osmeh.

Prema njegovim rečima, gostovanje na Banovom brdu je jedno od najtežih do sada.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll



- Čukarički igra dobro u poslednje vreme. Nažalost, desila im se povreda Mudrinskog na kojem se dosta i bazirala igra. U svakom trenutku znaju šta hoće, a to je jako bitno. Nije slučajnost što su među vodećim klubovima u ligi, tako će i završiti, uz učešće u plej-ofu. Predvodi ih Nenad Lalatovićkoji spada u najbolje trenere u Srbiji. Mi dolazimo posle evropske utakmice, sa temperature minus četiri, ali igramo u velikom klubu i nemamo pravo da se žalimo. Sportisti smo, moramo da prolazimo kroz takve probleme i mislim da ćemo biti apsolutno spremni - zaključio je Milojević.

Utakmica 18. kola Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 15 sati na Banovom brdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lapovo

    25. novembar 2017 | 14:39

    navijam za partizan, ali po prvi put da vidim da je jedan nas trener preporodio klub u koji je dosao.zvezda sada izgleda potpuno drugacije.ume da se brani i napada.bravo za trenera i njegov tim.od srca ti zelim da pobedis salke.

  • Svetic

    25. novembar 2017 | 14:42

    Ovaj nikog ozbiljnog pobedio nije, nikog....

  • Neks

    25. novembar 2017 | 14:41

    Ovaj je gori od grofa, videcete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA