≫ 

Grujić mora da ode iz Liverpula!

Mladi srpski fudbaler, osvajač Svetskog prvenstva za mlade, traži veću minutažu, a to može samo izva Liverpula

  • 14

Mladi srpski fudbaler Marko Grujić mora da napusti Liverpul kako ne bi upropastio karijeru.

>>> Najgori kapiten Liverpula u istoriji, zbog koga Grujić ne može da igra: Nije dobio nijedan duel, pogrešio svaki drugi pas, navijači izgubili strpljenje (FOTO) (VIDEO)

Ovo tvrdi njegov menadžer Zoran Stojadinović koji dodaje da je najbolje za Marka da ode na pozajmicu kako bi više igrao, a onda se nakon toga vrati u Liverpul. Međutim, Stojadnović insistira da to bude neki klub iz Engleske kako bi Grujić ostao u kontaktu sa njihovim stilom fudbala.

Međutim, ako Zvezda uđe u nokaut fazu Lige Evrope, zašto Grujić ne bi došao na pozajmicu do kraja sezone među crveno-bele. Sigurno bi imao više prostora za igru i napredak.

- Grujić već u januaru mora da ide negde na pozajmicu, u ekipu u kojoj će igrati. To mora da bude neki engleski klub, da ne bi pravio grešku kao što je to uradio Lazar Marković. Da je Lazar bio moj klijent nikad ga ne bih savetovao da napušta Englesku. Promenio je zemlju, stil fudbala, temperament, klimu, zato je njegov povratak u Liverpul bio nemoguća misija.

-Da se vratim na Grujića, veoma ga cene u Liverpulu i zato on nije nigde otišao, jer nisu hteli da ga puste. Ali, neophodno mu je više minuta na terenu i zato je pozajmica već u januaru najbolje rešenje za njega kako bi po povratku u Liverpul zauzeo mesto u startnoj postavi, rekao je Stojadinović za Blic.

Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

(Telegraf.rs/Izvor Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    26. novembar 2017 | 14:04

    Svi će oni jedan po jedan u super ligu ovi šverceri nam uništiše decu zakon je bilo nema vani iz zrmlje pre 28 godina.

  • Mican

    26. novembar 2017 | 12:38

    Veoma ga cene u liverpulu nece da ga puste kaze vidi se kako ga cene za par godina nije odigrao 3 utakmice mnogo im je bitan pa nece da ga puste nije da nece nego ga nece niko sa tolikom platom,a sad mu je verovatno ugovor pri kraju pa ga se menadzer setio jer ce ostati bez procenta od plate gde je bio do sad nego mu bilo lepo uzimao od njegove plate bas ga bilo briga dal igra il ne igra,olos belosvetski su ti menadzeri

  • Likota

    26. novembar 2017 | 12:06

    Vi menadzeri ste sve te igrace i digli u nebo i spustate na dno,dok je svima lepo samo napred,novci su novci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA