≫ 

Kostić dao gol sa 30 metara, Hamburg u transu, Vedator pokazao Zvezdi kako sa Kelnom (VIDEO)

Srpski fudbaler lukavim i hirurški preciznim udarcem duplirao vođstvo protiv Hofenhajma, dok Keln i dalje drži začelje Bundeslige nakon poraza od Herte

  • 0

Filip Kostić je poakzao kakav razoran udarac ima, ali i to koliko je lukav igrač.

Srpski reprezentativac postigao je drugi gol za Hamburger koji je pomalo i neočekivano ubedljivo pobedio Hofenhajm 3:0 na svom terenu u okviru 13. kola Bundeslige.

Važna je ovo bila pobeda za učenike Markusa Gisdola, koji su sada van zone najugroženijih timova na tabeli, a velike zasluge za to ima i Kostić.

Srbin je u 75. minutu izveo slobodan udarac sa skoro 30 metara, ali tako da je potpuno iznenadio sve na stadionu: i igrače Hofenhajma, golmana rivala, kao i sudiju koji jedva da se udaljio od mesta gde je pokazao da se izvede udarac.

Kostić je preduhitrio postavljanje "živog zida", snažno raspalio po lopti i poslao je u donji levi ugao zatečenog čuvara mreže gostiju.

Burno je Kostić proslavio ovaj trenutak, kao i njegovi saigrači, i svi na stadionu. Pobeda je bila na vidiku.

Nju je "overio" Jung dva minuta pre kraja, dok je Akpoguma bio taj koji je još u povoju meča autogolom najavio srećan epilog po ekipu iz najveće nemačke luke.

Kostićev gol možete pogledati u priloženom videu.

U poslednjoj utakmici kola, Keln je pretrpeo još jedan poraz, pa je i dalje bez ijedne pobede u 13 kola!

Bolji od "jarčeva" u nedelju popodne bila je Herta kao gost 2:0 uz dva gola bosanskohercegovačkog golgetera Vedada Ibiševića.

Keln, koji će 7. decembra na "Marakani" igrati meč odluke sa Zvezdom za prolaz u nokaut fazu Lige Evrope, je očajan u Bundesligi što se potvrdilo i protiv Berlinaca.

Katastrofalnu grešku napravio je golman Kelna Horn u 17. minutu kada mu je lopta ispala iz naručja, a popularni Vedator bio spreman da je ubaci u mrežu.

U nastavku, Vedad je postigao još jedan gol, ovoga puta iz još jedne idealne pozicije, penala, kada je i postavio konačan rezultat dosolio na otvorenu ranu "jarčeva".

Pogledajte golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA