Partizanu sudi sudija kog Srbija pamti po dobrom!

 
 ≫ 
  • 4

Poljak na centru u Kijevu

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 19.00 časova igraju meč 6. kola Lige Evrope protiv Dinama iz Kijeva, a UEFA je za glavnog sudiju odredila Poljaka Pavela Gila.

Čoveka kog Srbija pamti po dobrom, pošto je 9. oktobra sudio utakmicu između Orlova i Gruzije. Podsetimo, naš tim je dobio rezultatom 1:0 i obezedbio odlazak na Mudnijal.

>>> Dolazi na Marakanu posle vrućeg vikenda: Sudija meča Zvezda - Keln podelio 9 žutih i crveni, igrači tvrde da je donosio smešne odluke!

Gil je svojevremeno sudio i Partizanu. Bilo je to 2014. protiv Astereasa (0:0).

Takođe, sudio je i Ukrajincima. I to u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa (2:0).

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    4. decembar 2017 | 14:03

    Nebitna informacija, garatujem da se samo kod nas potencira sudija. Odakle je? Sta je po zanimanju? Da li je nekad pre 2-3 sezone sudio nekom srpskom klubu itd. Kao da je to bitno, a ne igraci, njihova forma, taktika i slicne stvari.

  • Mire

    4. decembar 2017 | 15:18

    Mom partizanu sada beznaci nista ko ce suditi uglavnom idemo na pobedu da im se revansiramo kako bilo da bilo moj Partizan je u LE na prolece , ajmo svi na stadion RM da pomognemo komsinici da nas ne zgaze nemci , nevolim sto miloje forsira minic igru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA